Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Ελλιπής κατανάλωση πρωινού στην παιδική ηλικία οδηγεί σε αυξημένες πιθανότητες εκδήλωσης του ‘μεταβολικού συνδρόμου’ σε μεταγενέστερες ηλικίες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πέρκα με σπανάκι στο φούρνο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το junk food ΔΕΝ είναι η κύρια αιτία την συνεχόμενης αύξησης των επιπέδων παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Απομυθοποιώντας την «δίαιτα» του Peter D’Adamo που σχετίζεται με τις ομάδες αίματος
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ενεργά συστατικά σε σοκολάτα, τσάι και μούρα βοηθούν για την πρόληψη κατά του διαβήτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χριστούγεννα και υπερφαγία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Έρευνες για τον καφέ
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πατατόσουπα με τυρί κρέμα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ζυμαρικά με κουνουπίδι σαφράν και λεμόνι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κατανοώντας την υπερευαισθησία στην γλουτένη που δεν σχετίζετε με την κοιλιοκάκη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Βρώμη και ο ρόλος στην ανθρώπινη υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ζυμαρικά με τόνο, λεμόνι και άνηθο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η έλλειψη ύπνου επηρεάζει τις επιλογές τροφίμων που ψωνίζουμε
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η υγιεινή διατροφή μειώνει το κίνδυνο της κατάθλιψης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση φυτικών ινών κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης παχυσαρκίας και διαβήτη μεταγενέστερα στο παιδί
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian