Υγιεινή Διατροφή

10 03, 2024

Ο ‘Δολοφόνος’ της Σύγχρονης Εποχής

By |2024-03-10T10:03:27+02:0010 Μαρτίου, 2024|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο ‘Δολοφόνος’ της Σύγχρονης Εποχής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

3 03, 2024

Τρώτε Πολύ Ζωική Πρωτεΐνη; Ξανασκεφτείτε Το!

By |2024-03-03T09:11:34+02:003 Μαρτίου, 2024|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρώτε Πολύ Ζωική Πρωτεΐνη; Ξανασκεφτείτε Το!

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

15 10, 2023

Το ‘snacking’ Υπονομεύει την Ισορροπημένη Διατροφή

By |2023-10-15T10:59:22+03:0015 Οκτωβρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το ‘snacking’ Υπονομεύει την Ισορροπημένη Διατροφή

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 05, 2023

Θέμα Ταμπού: Κατανάλωση Εντόμων στην Δυτική Ανθρώπινη Διατροφή

By |2023-05-03T16:02:13+03:007 Μαΐου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέμα Ταμπού: Κατανάλωση Εντόμων στην Δυτική Ανθρώπινη Διατροφή

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

5 03, 2023

Εθισμός στην Κατανάλωση Βιομηχανοποιημένων Τροφίμων: Επιδημιολογική Μελέτη

By |2023-03-05T09:38:39+02:005 Μαρτίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εθισμός στην Κατανάλωση Βιομηχανοποιημένων Τροφίμων: Επιδημιολογική Μελέτη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 02, 2023

Κατανάλωση Τόνου: Τι και Πόσο Θεωρείται Ασφαλή

By |2023-02-23T13:02:09+02:0026 Φεβρουαρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση Τόνου: Τι και Πόσο Θεωρείται Ασφαλή

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 02, 2023

Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Καρκινογένεση: Νέα Έρευνα

By |2023-02-12T09:04:47+02:0012 Φεβρουαρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Καρκινογένεση: Νέα Έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

5 02, 2023

Καφές με Γάλα ή Χωρίς; Τι Είναι Καλύτερο για την Υγεία Μας;

By |2023-02-05T09:24:26+02:005 Φεβρουαρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καφές με Γάλα ή Χωρίς; Τι Είναι Καλύτερο για την Υγεία Μας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 01, 2023

Τι Κάνει την Σοκολάτα Ακαταμάχητη;

By |2023-01-22T08:16:55+02:0022 Ιανουαρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τι Κάνει την Σοκολάτα Ακαταμάχητη;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

27 11, 2022

Οι Αντιοξειδωτικές Φλαβονόλες Ενισχύουν τις Γνωστικές Ικανότητες

By |2022-11-27T09:08:01+02:0027 Νοεμβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι Αντιοξειδωτικές Φλαβονόλες Ενισχύουν τις Γνωστικές Ικανότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 11, 2022

Διαλυτές Φυτικές Ίνες και Τρόφιμα για την Μείωση της Χοληστερίνης

By |2022-11-20T11:25:15+02:0020 Νοεμβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαλυτές Φυτικές Ίνες και Τρόφιμα για την Μείωση της Χοληστερίνης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

19 09, 2021

Επαναπροσδιορίζοντας την Απώλεια Βάρους

By |2021-12-06T11:56:08+02:0019 Σεπτεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επαναπροσδιορίζοντας την Απώλεια Βάρους

Η εν λόγω έρευνα είναι αποτέλεσμα μελέτης 17 διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, κλινικών ερευνητών και ειδικών στη δημόσια υγεία. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα συνεχόμενα αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στον πλανήτη δεν είναι αποτέλεσμα του μοντέλου του ενεργειακού ισοζυγίου, το οποίο υποστηρίζει ότι η παχυσαρκία είναι απόρροια της αυξημένης πρόσληψης θερμίδων και μειωμένης κινητικότητας, αλλά είναι αποτέλεσμα [...]

11 07, 2021

HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε

By |2021-12-06T11:56:09+02:0011 Ιουλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 06, 2021

Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

By |2021-12-06T11:56:09+02:0012 Ιουνίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 05, 2021

Καρκίνος του εντέρου και ζαχαρούχα ροφήματα

By |2021-12-06T11:56:09+02:0023 Μαΐου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και ζαχαρούχα ροφήματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top