Άρθρα Διατολογίας για Χορτοφαγία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Χορτοφαγία
Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χούμους: ένας καλός σύμμαχος στην νηστεία & στην χορτοφαγία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ωμοφαγία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής
Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian