Loading...
Άρθρα Διαιτολογίας 2017-08-03T19:23:02+00:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Αρχείο

Μύδια με πατάτες

By | Ιούλιος 14th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μύδια με πατάτες

Κοτόπουλο με λαχανικά

By | Ιούλιος 14th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κοτόπουλο με λαχανικά

Η σωστή διατροφή βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής σε μετακαρκινικούς ασθενείς

By | Ιούνιος 30th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η σωστή διατροφή βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής σε μετακαρκινικούς ασθενείς

Δυσκολεύεστε να κόψετε τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα; Να γιατί

By | Ιούνιος 30th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δυσκολεύεστε να κόψετε τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα; Να γιατί

Μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εντέρου

By | Ιούνιος 23rd, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εντέρου

Το κοιλιακό λίπος συνδέεται με μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D

By | Ιούνιος 23rd, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το κοιλιακό λίπος συνδέεται με μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D

Μπορεί η Μεσογειακή διατροφή να μας προστατέψει σε ότι αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση;

By | Ιούνιος 16th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορεί η Μεσογειακή διατροφή να μας προστατέψει σε ότι αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση;

Ένα αυγό την ημέρα το εγκεφαλικό το κάνει πέρα

By | Ιούνιος 16th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ένα αυγό την ημέρα το εγκεφαλικό το κάνει πέρα

Ψήσιμο στα κάρβουνα: Οι καρκινογόνες ουσίες προσβάλουν το σώμα κυρίως μέσω του δέρματος παρά μέσω των πνευμόνων

By | Ιούνιος 9th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψήσιμο στα κάρβουνα: Οι καρκινογόνες ουσίες προσβάλουν το σώμα κυρίως μέσω του δέρματος παρά μέσω των πνευμόνων

Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

By | Ιούνιος 9th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

Μπορεί το μάσημα τσίχλας να επιταχύνει τον ρυθμό που περπατάμε και να αυξήσει τις καύσεις στο σώμα μας;

By | Ιούνιος 9th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορεί το μάσημα τσίχλας να επιταχύνει τον ρυθμό που περπατάμε και να αυξήσει τις καύσεις στο σώμα μας;

Η κατανάλωση καφέ μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αρτηριοσκλήρυνσης

By | Μάιος 5th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση καφέ μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αρτηριοσκλήρυνσης

Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

By | Μάιος 5th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

By | Μάιος 5th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

Ζυμαρικά με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί χαμηλών λιπαρών

By | Απρίλιος 28th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζυμαρικά με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί χαμηλών λιπαρών
Load More Posts