Loading...
Άρθρα Διαιτολογίας 2017-08-03T19:23:02+00:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Αρχείο

Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

By | Αύγουστος 6th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

By | Ιούλιος 30th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

By | Ιούλιος 23rd, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση

By | Ιούλιος 17th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση

Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

By | Ιούλιος 14th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

By | Ιούλιος 8th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

By | Ιούλιος 8th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

Μακαρονάδα με Κολοκυθάκια, Φέτα και Μυρωδικά

By | Ιούνιος 22nd, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μακαρονάδα με Κολοκυθάκια, Φέτα και Μυρωδικά

Το καθημερινό ζύγισμα ενισχύει την συντήρηση του βάρους

By | Ιούνιος 22nd, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το καθημερινό ζύγισμα ενισχύει την συντήρηση του βάρους

Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

By | Ιούνιος 22nd, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

By | Ιούνιος 8th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

By | Μάιος 31st, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

By | Μάιος 18th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

By | Μάιος 4th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

Ουσία των καυτερών πιπεριών μειώνει την εξάπλωση του καρκίνου του πνεύμονα

By | Απρίλιος 20th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ουσία των καυτερών πιπεριών μειώνει την εξάπλωση του καρκίνου του πνεύμονα
Load More Posts