Loading...
Άρθρα Διαιτολογίας 2017-08-03T19:23:02+00:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Αρχείο

Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

By | Νοέμβριος 20th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

By | Νοέμβριος 12th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

By | Οκτώβριος 25th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

10 % απώλεια βάρους μπορεί να προκαλέσει ύφεση στον διαβήτη

By | Οκτώβριος 18th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 10 % απώλεια βάρους μπορεί να προκαλέσει ύφεση στον διαβήτη

Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα

By | Οκτώβριος 11th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα

Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα

By | Οκτώβριος 4th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα

Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία

By | Σεπτέμβριος 25th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία

Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες

By | Σεπτέμβριος 25th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες

Κατανάλωση πρωτεΐνης μετά την άσκηση και πως επηρεάζει

By | Σεπτέμβριος 10th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση πρωτεΐνης μετά την άσκηση και πως επηρεάζει

Μαύρη σοκολάτα και κατάθλιψη

By | Σεπτέμβριος 7th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαύρη σοκολάτα και κατάθλιψη

Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

By | Σεπτέμβριος 7th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

By | Αύγουστος 6th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

By | Ιούλιος 30th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

By | Ιούλιος 23rd, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση

By | Ιούλιος 17th, 2019|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση
Load More Posts