Loading...
Άρθρα Διαιτολογίας 2017-08-03T19:23:02+00:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Αρχείο

Δίαιτες των 500 θερμίδων: ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν

By | Οκτώβριος 13th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δίαιτες των 500 θερμίδων: ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν

Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία

By | Οκτώβριος 13th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία

Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

By | Οκτώβριος 6th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του εντέρου

By | Οκτώβριος 6th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του εντέρου

Σουτζουκάκια σμυρναίικα light

By | Σεπτέμβριος 29th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σουτζουκάκια σμυρναίικα light

Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

By | Σεπτέμβριος 29th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

Η κατανάλωση τροφίμων χαμηλής διατροφικής αξίας αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης

By | Σεπτέμβριος 22nd, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση τροφίμων χαμηλής διατροφικής αξίας αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης

Πως η διατροφή διατηρεί τα κύτταρα μας υγιή και νέα

By | Σεπτέμβριος 22nd, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η διατροφή διατηρεί τα κύτταρα μας υγιή και νέα

Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών δεν βελτιώνουν την καρδιακή υγεία

By | Σεπτέμβριος 15th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών δεν βελτιώνουν την καρδιακή υγεία

Η κατανάλωση ψαριού αυξάνει το προσδόκιμο ζωής

By | Σεπτέμβριος 15th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ψαριού αυξάνει το προσδόκιμο ζωής

Ριζότο με φρέσκια ντομάτα, φέτα και θυμάρι

By | Σεπτέμβριος 8th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ριζότο με φρέσκια ντομάτα, φέτα και θυμάρι

Η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται

By | Σεπτέμβριος 8th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται

5-10 % πτώση στο βάρος μας έχει πολύ θετική επίδραση στην υγείας μας

By | Σεπτέμβριος 8th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 5-10 % πτώση στο βάρος μας έχει πολύ θετική επίδραση στην υγείας μας

Μήνυμα από το Dietetics.com.gr

By | Σεπτέμβριος 8th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήνυμα από το Dietetics.com.gr

Μύδια με πατάτες

By | Ιούλιος 14th, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μύδια με πατάτες
Load More Posts