Loading...
Άρθρα Διαιτολογίας2021-02-05T20:01:04+00:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Φαγητό από έξω και θνησιμότητα

By |11 Απριλίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

By |4 Απριλίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Πόσα Φρούτα και πόσα Λαχανικά την ημέρα; Τεράστια επιδημιολογική μελέτη

By |14 Μαρτίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Παχυσαρκία ως κύρια αιτία θανάτου από κορονοϊό: νέα παγκόσμια έρευνα

By |7 Μαρτίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Για τους λάτρεις του καφέ και την καρδιακή υγεία: νέα έρευνα

By |28 Φεβρουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Η Σεμαγλουτίδη στην θεραπεία της παχυσαρκίας

By |21 Φεβρουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Υψηλότερα επίπεδα θνησιμότητας από παχυσαρκία παρά από κάπνισμα

By |20 Φεβρουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Μακαρονοσαλάτα (για παιδιά και όχι μόνο)

By |14 Φεβρουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Παχυσαρκία, ενηλικίωση και θνησιμότητα: νέα έρευνα

By |13 Φεβρουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Η διατροφή και όχι η αδράνεια προκαλεί την παιδική παχυσαρκία: νέα έρευνα

By |6 Φεβρουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Τα τηγανιτά υπερ-αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων και εγκεφαλικών

By |31 Ιανουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Φυτική ‘δίαιτα’, χαμηλή σε λίπος vs Ζωική ‘δίαιτα’, χαμηλή σε υδατάνθρακες

By |30 Ιανουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Νέες θεωρίες για την αύξηση των διατροφικών αλλεργιών παγκοσμίως

By |24 Ιανουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων μειώνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής

By |23 Ιανουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Κατανάλωση αλκοόλ και διαβήτης προκαλούν υπέρταση

By |17 Ιανουαρίου, 2021|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Go to Top