Loading...
Κοινωνία και Διατροφή2021-02-21T22:12:10+02:00

Άρθρα Διατολογίας για την Κοινωνία και Διατροφή

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Κοινωνία και Διατροφή

Αλλεπάλληλες Αυξομειώσεις Βάρους Μέσα από τα Μάτια των Παθόντων

By |4 Φεβρουαρίου, 2024|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Φίλοι και Συγγενείς Δυναμιτίζουν την Προσπάθεια για Απώλεια Βάρους

By |2 Ιουλίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Θέμα Ταμπού: Κατανάλωση Εντόμων στην Δυτική Ανθρώπινη Διατροφή

By |7 Μαΐου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Εικόνα Σώματος Νέων & Εφήβων

By |19 Μαρτίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Φαγητό από έξω και θνησιμότητα

By |11 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα

By |11 Ιουλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Διαταραχές σίτισης: μύθοι και πραγματικότητες

By |16 Απριλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα μειονεκτήματα της ενηλικίωσης: αύξηση βάρους και αδράνεια

By |8 Φεβρουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

By |20 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

By |25 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

By |8 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

By |8 Ιουνίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

By |31 Μαΐου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

By |18 Μαΐου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

By |20 Απριλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top