Άρθρα Διαιτολογίας

19 09, 2021

Επαναπροσδιορίζοντας την Απώλεια Βάρους

By |2021-09-19T06:49:07+00:0019 Σεπτεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επαναπροσδιορίζοντας την Απώλεια Βάρους

Η εν λόγω έρευνα είναι αποτέλεσμα μελέτης 17 διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, κλινικών ερευνητών και ειδικών στη δημόσια υγεία. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα συνεχόμενα αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στον πλανήτη δεν είναι αποτέλεσμα του μοντέλου του ενεργειακού ισοζυγίου, το οποίο υποστηρίζει ότι η παχυσαρκία είναι απόρροια της αυξημένης πρόσληψης θερμίδων και μειωμένης κινητικότητας, αλλά είναι αποτέλεσμα [...]

12 09, 2021

Χημειοθεραπεία και Διατροφή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By |2021-09-12T07:07:07+00:0012 Σεπτεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημειοθεραπεία και Διατροφή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

5 09, 2021

Βαρεμάρα και Υπερκατανάλωση Φαγητού: Πως Αντιμετωπίζεται

By |2021-09-05T07:11:46+00:005 Σεπτεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βαρεμάρα και Υπερκατανάλωση Φαγητού: Πως Αντιμετωπίζεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

29 08, 2021

Η διατροφική συμπεριφορά των παιδιών επιδεινώνεται

By |2021-08-29T06:28:08+00:0029 Αυγούστου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η διατροφική συμπεριφορά των παιδιών επιδεινώνεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

11 07, 2021

HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε

By |2021-07-11T06:32:28+00:0011 Ιουλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

12 06, 2021

Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

By |2021-06-12T11:35:21+00:0012 Ιουνίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 05, 2021

Καρκίνος του εντέρου και ζαχαρούχα ροφήματα

By |2021-05-23T08:54:30+00:0023 Μαΐου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και ζαχαρούχα ροφήματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

15 05, 2021

Συντήρηση βάρους μετά την απώλεια: νέα δεδομένα

By |2021-05-15T07:07:32+00:0015 Μαΐου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συντήρηση βάρους μετά την απώλεια: νέα δεδομένα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 04, 2021

Χούμους: ένας καλός σύμμαχος στην νηστεία & στην χορτοφαγία

By |2021-04-25T11:15:39+00:0025 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χούμους: ένας καλός σύμμαχος στην νηστεία & στην χορτοφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 04, 2021

Συνταγή για σπιτικό Χούμους

By |2021-04-25T07:10:39+00:0025 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνταγή για σπιτικό Χούμους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

18 04, 2021

Άσκηση ως μέθοδος απώλειας βάρους

By |2021-04-18T07:11:42+00:0018 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άσκηση ως μέθοδος απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

11 04, 2021

Φαγητό από έξω και θνησιμότητα

By |2021-04-11T06:48:27+00:0011 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φαγητό από έξω και θνησιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

4 04, 2021

Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

By |2021-04-04T08:53:17+00:004 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 03, 2021

Πόσα Φρούτα και πόσα Λαχανικά την ημέρα; Τεράστια επιδημιολογική μελέτη

By |2021-03-14T07:58:11+00:0014 Μαρτίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσα Φρούτα και πόσα Λαχανικά την ημέρα; Τεράστια επιδημιολογική μελέτη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

7 03, 2021

Παχυσαρκία ως κύρια αιτία θανάτου από κορονοϊό: νέα παγκόσμια έρευνα

By |2021-03-07T07:24:49+00:007 Μαρτίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παχυσαρκία ως κύρια αιτία θανάτου από κορονοϊό: νέα παγκόσμια έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Go to Top