Άρθρα Διαιτολογίας

10 09, 2019

Κατανάλωση πρωτεΐνης μετά την άσκηση και πως επηρεάζει

By | 2019-09-10T15:04:33+00:00 Σεπτέμβριος 10th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση πρωτεΐνης μετά την άσκηση και πως επηρεάζει

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

7 09, 2019

Μαύρη σοκολάτα και κατάθλιψη

By | 2019-09-06T07:48:39+00:00 Σεπτέμβριος 7th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαύρη σοκολάτα και κατάθλιψη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

7 09, 2019

Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

By | 2019-09-06T07:51:08+00:00 Σεπτέμβριος 7th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 08, 2019

Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

By | 2019-08-06T13:09:35+00:00 Αύγουστος 6th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

30 07, 2019

Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

By | 2019-07-30T09:43:14+00:00 Ιούλιος 30th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 07, 2019

Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

By | 2019-07-23T15:07:29+00:00 Ιούλιος 23rd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

17 07, 2019

Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση

By | 2019-07-17T06:21:47+00:00 Ιούλιος 17th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 07, 2019

Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

By | 2019-07-14T07:42:36+00:00 Ιούλιος 14th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 07, 2019

Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

By | 2019-07-08T06:12:56+00:00 Ιούλιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 07, 2019

Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

By | 2019-07-08T06:07:44+00:00 Ιούλιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 06, 2019

Μακαρονάδα με Κολοκυθάκια, Φέτα και Μυρωδικά

By | 2019-06-22T07:05:54+00:00 Ιούνιος 22nd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μακαρονάδα με Κολοκυθάκια, Φέτα και Μυρωδικά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 06, 2019

Το καθημερινό ζύγισμα ενισχύει την συντήρηση του βάρους

By | 2019-06-20T13:15:56+00:00 Ιούνιος 22nd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το καθημερινό ζύγισμα ενισχύει την συντήρηση του βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 06, 2019

Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

By | 2019-06-20T13:22:31+00:00 Ιούνιος 22nd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 06, 2019

Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

By | 2019-06-07T13:36:00+00:00 Ιούνιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

31 05, 2019

Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

By | 2019-05-31T07:38:44+00:00 Μάιος 31st, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής