Άρθρα Διαιτολογίας

17 07, 2019

Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση

By | 2019-07-17T06:21:47+00:00 Ιούλιος 17th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 07, 2019

Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

By | 2019-07-14T07:42:36+00:00 Ιούλιος 14th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 07, 2019

Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

By | 2019-07-08T06:12:56+00:00 Ιούλιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 07, 2019

Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

By | 2019-07-08T06:07:44+00:00 Ιούλιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 06, 2019

Μακαρονάδα με Κολοκυθάκια, Φέτα και Μυρωδικά

By | 2019-06-22T07:05:54+00:00 Ιούνιος 22nd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μακαρονάδα με Κολοκυθάκια, Φέτα και Μυρωδικά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 06, 2019

Το καθημερινό ζύγισμα ενισχύει την συντήρηση του βάρους

By | 2019-06-20T13:15:56+00:00 Ιούνιος 22nd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το καθημερινό ζύγισμα ενισχύει την συντήρηση του βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 06, 2019

Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

By | 2019-06-20T13:22:31+00:00 Ιούνιος 22nd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 06, 2019

Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

By | 2019-06-07T13:36:00+00:00 Ιούνιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

31 05, 2019

Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

By | 2019-05-31T07:38:44+00:00 Μάιος 31st, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

18 05, 2019

Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

By | 2019-05-15T15:40:42+00:00 Μάιος 18th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

4 05, 2019

Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

By | 2019-05-03T12:32:58+00:00 Μάιος 4th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 04, 2019

Ουσία των καυτερών πιπεριών μειώνει την εξάπλωση του καρκίνου του πνεύμονα

By | 2019-04-17T15:08:48+00:00 Απρίλιος 20th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ουσία των καυτερών πιπεριών μειώνει την εξάπλωση του καρκίνου του πνεύμονα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 04, 2019

Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

By | 2019-04-17T15:12:55+00:00 Απρίλιος 20th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 04, 2019

Πως οι αυξομειώσεις βάρους επηρεάζουν την καρδιακή υγεία των γυναικών

By | 2019-04-05T09:25:05+00:00 Απρίλιος 6th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως οι αυξομειώσεις βάρους επηρεάζουν την καρδιακή υγεία των γυναικών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 04, 2019

Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις

By | 2019-04-05T09:29:13+00:00 Απρίλιος 6th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής