Loading...
Υγιεινή Διατροφή 2017-08-04T04:40:18+00:00

Άρθρα Διατολογίας για την Υγιεινή Διατροφή

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

Υγιεινή Διατροφή

Η σωστή διατροφή βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής σε μετακαρκινικούς ασθενείς

By | Ιούνιος 30th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Δυσκολεύεστε να κόψετε τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα; Να γιατί

By | Ιούνιος 30th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εντέρου

By | Ιούνιος 23rd, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Το κοιλιακό λίπος συνδέεται με μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D

By | Ιούνιος 23rd, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Μπορεί η Μεσογειακή διατροφή να μας προστατέψει σε ότι αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση;

By | Ιούνιος 16th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Ένα αυγό την ημέρα το εγκεφαλικό το κάνει πέρα

By | Ιούνιος 16th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Ψήσιμο στα κάρβουνα: Οι καρκινογόνες ουσίες προσβάλουν το σώμα κυρίως μέσω του δέρματος παρά μέσω των πνευμόνων

By | Ιούνιος 9th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

By | Ιούνιος 9th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

By | Μάιος 5th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

By | Μάιος 5th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Μπορούν τα ζυμαρικά να συμβάλουν στην απώλεια βάρους;

By | Απρίλιος 28th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By | Απρίλιος 21st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

By | Απρίλιος 14th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα

By | Μάρτιος 31st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

By | Μάρτιος 31st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Load More Posts