Ζυμαρικά με τόνο, λεμόνι και άνηθο

Ζυμαρικά με τόνο, λεμόνι και άνηθο

Λίγο ως πολύ όλοι νοιώθουμε ότι ο χρόνος μας είναι περιορισμένος ιδικά στην αρχή του φθινοπώρου και γι αυτό λόγο σε αυτό το Newsletter θα δώσω μια συνταγή πολύ απλή και γευστική.

ζυμαρικά με τόνο, λεμόνι και άνηθο (βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Σοτάρουμε σε ελάχιστο λάδι φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τόνο σε νερό, ανακατεύουμε και το σβήνουμε με 1 σφηνάκι βότκα ή τσίπουρο ή ούζο. Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε με ξύσμα και χυμό λεμονιού. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ψιλοκομμένο άνηθο. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε)

Καλή αρχή σε γονείς, παιδιά και εργαζόμενους. Θα τα πούμε ξανά σύντομα, καλή σας όρεξη και καλή δύναμη.

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

By | 2017-07-31T08:07:46+00:00 Σεπτέμβριος 25th, 2013|Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζυμαρικά με τόνο, λεμόνι και άνηθο
Καραγιάννης Νίκόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής