Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων δεν μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου στις γυναίκες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Σαλάτα με βρασμένες φακές
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση έτοιμου φαγητού προκαλεί παχυσαρκία και κατά επέκταση τεμπελιά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Παιδιά που πάσχουν από ευερέθιστο έντερο έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από κοιλιοκάκη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
15 λεπτά περπάτημα αρκούν για να ξεπεράσουμε την ανάγκη για κατανάλωση σοκολάτας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η αυξημένη διάρκεια θηλασμού οδηγεί μεταγενέστερα σε εξυπνότερους ενήλικες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το εντερικό make-up των βρεφών επηρεάζει μεταγενέστερα την πιθανότητα εκδήλωσης διατροφικών αλλεργιών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καλαμαράκια κατσαρόλας με πιπεριές
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το ότι το σπίτι σας είναι κοντά σε κάποιο ταχυφαγείο σας κάνει παχύσαρκους;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η διατροφική συμπεριφορά της γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη επηρεάζει την αύξηση του βάρους της
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η παχυσαρκία στις έφηβες κοπέλες επηρεάζει τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι χυμοί φρούτων περιέχουν ανάλογη ποσότητα ζάχαρης με αυτή των αναψυκτικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ψαρόσουπα με ντομάτα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian