Κλινική Διαιτολογία

1 06, 2015

Μεγαλώνοντας αλλάζουν τα εντερικά τοιχώματα

By |2017-07-31T10:39:47+03:00Ιούνιος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγαλώνοντας αλλάζουν τα εντερικά τοιχώματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 05, 2015

Δύο χρονικές περίοδοι που μπορούμε να ξεπεράσουμε στη ζωή μας την εξάρτηση από το junk food

By |2017-07-31T10:34:31+03:00Μάιος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δύο χρονικές περίοδοι που μπορούμε να ξεπεράσουμε στη ζωή μας την εξάρτηση από το junk food

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 05, 2015

Ο δυτικός τρόπος ζωής μειώνει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο των ανθρώπων

By |2017-07-31T10:32:01+03:00Μάιος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο δυτικός τρόπος ζωής μειώνει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο των ανθρώπων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 05, 2015

Η αυξημένη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου

By |2017-07-31T10:30:57+03:00Μάιος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η αυξημένη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 07, 2014

Η πολύ υψηλή κατανάλωση αντιοξειδωτικών ουσιών αυξάνει τα επίπεδα καρκινογένεσης

By |2017-07-31T10:14:10+03:00Ιούλιος 26th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η πολύ υψηλή κατανάλωση αντιοξειδωτικών ουσιών αυξάνει τα επίπεδα καρκινογένεσης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 07, 2014

Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

By |2017-07-31T10:10:14+03:00Ιούλιος 26th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 06, 2014

Η άσκηση ενισχύει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο

By |2017-07-31T10:04:55+03:00Ιούνιος 25th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η άσκηση ενισχύει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 04, 2014

Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων δεν μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου στις γυναίκες

By |2017-07-31T09:52:35+03:00Απρίλιος 25th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων δεν μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου στις γυναίκες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 04, 2014

Η κατανάλωση έτοιμου φαγητού προκαλεί παχυσαρκία και κατά επέκταση τεμπελιά

By |2017-07-31T09:47:29+03:00Απρίλιος 24th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση έτοιμου φαγητού προκαλεί παχυσαρκία και κατά επέκταση τεμπελιά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 04, 2014

Παιδιά που πάσχουν από ευερέθιστο έντερο έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από κοιλιοκάκη

By |2017-07-31T09:44:55+03:00Απρίλιος 24th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παιδιά που πάσχουν από ευερέθιστο έντερο έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από κοιλιοκάκη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 02, 2014

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως

By |2017-07-31T09:19:00+03:00Φεβρουάριος 22nd, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 01, 2014

Ενεργά συστατικά σε σοκολάτα, τσάι και μούρα βοηθούν για την πρόληψη κατά του διαβήτη

By |2017-07-31T08:58:43+03:00Ιανουάριος 24th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενεργά συστατικά σε σοκολάτα, τσάι και μούρα βοηθούν για την πρόληψη κατά του διαβήτη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 12, 2013

Χριστούγεννα και υπερφαγία

By |2017-07-31T08:55:19+03:00Δεκέμβριος 22nd, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστούγεννα και υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 11, 2013

Έρευνες για τον καφέ

By |2017-07-31T08:51:42+03:00Νοέμβριος 26th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έρευνες για τον καφέ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 10, 2013

Κατανοώντας την υπερευαισθησία στην γλουτένη που δεν σχετίζετε με την κοιλιοκάκη

By |2017-07-31T08:42:54+03:00Οκτώβριος 22nd, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανοώντας την υπερευαισθησία στην γλουτένη που δεν σχετίζετε με την κοιλιοκάκη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top