Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κλινική Διαιτολογία
Ο δυτικός τρόπος ζωής μειώνει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο των ανθρώπων
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η αυξημένη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η πολύ υψηλή κατανάλωση αντιοξειδωτικών ουσιών αυξάνει τα επίπεδα καρκινογένεσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η άσκηση ενισχύει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων δεν μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου στις γυναίκες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση έτοιμου φαγητού προκαλεί παχυσαρκία και κατά επέκταση τεμπελιά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Παιδιά που πάσχουν από ευερέθιστο έντερο έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από κοιλιοκάκη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ενεργά συστατικά σε σοκολάτα, τσάι και μούρα βοηθούν για την πρόληψη κατά του διαβήτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χριστούγεννα και υπερφαγία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Έρευνες για τον καφέ
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κατανοώντας την υπερευαισθησία στην γλουτένη που δεν σχετίζετε με την κοιλιοκάκη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Βρώμη και ο ρόλος στην ανθρώπινη υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η υγιεινή διατροφή μειώνει το κίνδυνο της κατάθλιψης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian