Άρθρα Διαιτολογίας

26 08, 2014

Οι διατροφικές επιλογές των παιδιών επηρεάζονται από τον χρόνο προετοιμασίας φαγητού από τους γονείς

By |2017-07-31T10:22:40+03:0026 Αυγούστου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι διατροφικές επιλογές των παιδιών επηρεάζονται από τον χρόνο προετοιμασίας φαγητού από τους γονείς

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 08, 2014

Το ωράριο εργασίας των γονιών επηρεάζει το βάρος των παιδιών τους

By |2017-07-31T10:21:17+03:0026 Αυγούστου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το ωράριο εργασίας των γονιών επηρεάζει το βάρος των παιδιών τους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 07, 2014

Η πολύ υψηλή κατανάλωση αντιοξειδωτικών ουσιών αυξάνει τα επίπεδα καρκινογένεσης

By |2017-07-31T10:14:10+03:0026 Ιουλίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η πολύ υψηλή κατανάλωση αντιοξειδωτικών ουσιών αυξάνει τα επίπεδα καρκινογένεσης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 07, 2014

Τα παιδιά στην Ευρώπη έχουν ανεπαρκή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών

By |2017-07-31T10:11:29+03:0026 Ιουλίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα παιδιά στην Ευρώπη έχουν ανεπαρκή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 07, 2014

Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

By |2017-07-31T10:10:14+03:0026 Ιουλίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 06, 2014

Παγκόσμια επιδημιολογική έρευνα παρουσίασε ότι τα επίπεδα παχυσαρκίας έχουν κατακόρυφη αύξηση τις τελευταίες 3 δεκαετίες.

By |2017-07-31T10:07:15+03:0025 Ιουνίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια επιδημιολογική έρευνα παρουσίασε ότι τα επίπεδα παχυσαρκίας έχουν κατακόρυφη αύξηση τις τελευταίες 3 δεκαετίες.

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 06, 2014

Τα παιδιά έχουν την τάση να αποφεύγουν τρόφιμα που τους παρέχουμε δίνοντας τους την ταμπέλα του ‘υγιεινού’

By |2017-07-31T10:05:54+03:0025 Ιουνίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα παιδιά έχουν την τάση να αποφεύγουν τρόφιμα που τους παρέχουμε δίνοντας τους την ταμπέλα του ‘υγιεινού’

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 06, 2014

Η άσκηση ενισχύει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο

By |2017-07-31T10:04:55+03:0025 Ιουνίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η άσκηση ενισχύει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 06, 2014

Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες

By |2017-07-31T10:02:58+03:0025 Ιουνίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

27 05, 2014

Ψητό και σαλάτα. Δίαιτα; Τρόπος διατροφής; Ή απλά επικίνδυνο για την υγεία;

By |2017-07-31T14:16:30+03:0027 Μαΐου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψητό και σαλάτα. Δίαιτα; Τρόπος διατροφής; Ή απλά επικίνδυνο για την υγεία;

Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

26 05, 2014

Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη

By |2017-07-31T09:59:12+03:0026 Μαΐου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 05, 2014

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το φαγητό στα παιδιά επηρεάζει την συμπεριφορά τους κατά την κατανάλωση φαγητού

By |2017-07-31T09:56:22+03:0026 Μαΐου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το φαγητό στα παιδιά επηρεάζει την συμπεριφορά τους κατά την κατανάλωση φαγητού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 05, 2014

Το να αποκαλείται ένα κορίτσι «χοντρό» αυξάνει τις πιθανότητες να είναι παχύσαρκο στην εφηβική του ηλικία

By |2017-07-31T09:54:08+03:0025 Μαΐου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το να αποκαλείται ένα κορίτσι «χοντρό» αυξάνει τις πιθανότητες να είναι παχύσαρκο στην εφηβική του ηλικία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 04, 2014

Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων δεν μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου στις γυναίκες

By |2017-07-31T09:52:35+03:0025 Απριλίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων δεν μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου στις γυναίκες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 04, 2014

Η κατανάλωση έτοιμου φαγητού προκαλεί παχυσαρκία και κατά επέκταση τεμπελιά

By |2017-07-31T09:47:29+03:0024 Απριλίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση έτοιμου φαγητού προκαλεί παχυσαρκία και κατά επέκταση τεμπελιά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top