Άρθρα Διαιτολογίας

25 09, 2016

Η παχυσαρκία συνδέθηκε με οκτώ επιπλέον καρκίνους

By |2017-07-31T13:32:55+03:0025 Σεπτεμβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η παχυσαρκία συνδέθηκε με οκτώ επιπλέον καρκίνους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

22 09, 2016

Η υγιεινή διατροφή ενισχύει τις αναγνωστικές δεξιότητες των παιδιών

By |2017-07-31T13:31:58+03:0022 Σεπτεμβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η υγιεινή διατροφή ενισχύει τις αναγνωστικές δεξιότητες των παιδιών

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

16 09, 2016

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

By |2017-07-31T13:30:24+03:0016 Σεπτεμβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

10 09, 2016

Η κατανάλωση πρωτεϊνών που βρίσκονται στο σιτάρι μπορεί να προκαλεί φλεγμονή πέρα από το έντερο

By |2017-07-31T13:28:01+03:0010 Σεπτεμβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση πρωτεϊνών που βρίσκονται στο σιτάρι μπορεί να προκαλεί φλεγμονή πέρα από το έντερο

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

25 08, 2016

Η υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών ενισχύει την ψυχολογία μας

By |2017-07-31T13:24:10+03:0025 Αυγούστου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών ενισχύει την ψυχολογία μας

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

20 08, 2016

Συσχετισμός μεταξύ παχυσαρκίας και ενυδάτωσης;

By |2017-07-31T13:21:56+03:0020 Αυγούστου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συσχετισμός μεταξύ παχυσαρκίας και ενυδάτωσης;

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

15 08, 2016

Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

By |2017-07-31T13:19:04+03:0015 Αυγούστου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

10 08, 2016

Υψηλή κατανάλωση λίπους κατά την εγκυμοσύνη μειώνει την εμφάνιση καλών εντερικών βακτηριδίων στο νεογέννητο

By |2017-07-31T13:15:18+03:0010 Αυγούστου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υψηλή κατανάλωση λίπους κατά την εγκυμοσύνη μειώνει την εμφάνιση καλών εντερικών βακτηριδίων στο νεογέννητο

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

20 06, 2016

Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

By |2017-07-31T13:11:24+03:0020 Ιουνίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

14 06, 2016

Υψηλότερη κατανάλωση σιτηρών ολικής αλέσεως σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα νοσηρότητας και θνησιμότητας

By |2017-07-31T13:09:24+03:0014 Ιουνίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υψηλότερη κατανάλωση σιτηρών ολικής αλέσεως σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα νοσηρότητας και θνησιμότητας

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

7 06, 2016

Αδύνατον ο καφές να οδηγήσει σε καρκινογένεση αλλά τα πολύ ζεστά ροφήματα μπορούν

By |2017-07-31T13:05:37+03:007 Ιουνίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αδύνατον ο καφές να οδηγήσει σε καρκινογένεση αλλά τα πολύ ζεστά ροφήματα μπορούν

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

21 05, 2016

Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

By |2017-07-31T12:07:37+03:0021 Μαΐου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 05, 2016

Μια διατροφή υψηλή σε λίπος είναι εξίσου επικίνδυνη για τα νεφρά όσο ο διαβήτης τύπου ΙΙ

By |2017-07-31T12:06:03+03:0014 Μαΐου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια διατροφή υψηλή σε λίπος είναι εξίσου επικίνδυνη για τα νεφρά όσο ο διαβήτης τύπου ΙΙ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 05, 2016

Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

By |2017-07-31T12:04:45+03:007 Μαΐου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 04, 2016

Το μαύρισμα μπορεί να προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου αλλά μειώνει την σύνθεση βιταμίνης D

By |2017-07-31T12:02:30+03:0025 Απριλίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το μαύρισμα μπορεί να προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου αλλά μειώνει την σύνθεση βιταμίνης D

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top