Άρθρα Διαιτολογίας

21 05, 2016

Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

By |2017-07-31T12:07:37+03:0021 Μαΐου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 05, 2016

Μια διατροφή υψηλή σε λίπος είναι εξίσου επικίνδυνη για τα νεφρά όσο ο διαβήτης τύπου ΙΙ

By |2017-07-31T12:06:03+03:0014 Μαΐου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια διατροφή υψηλή σε λίπος είναι εξίσου επικίνδυνη για τα νεφρά όσο ο διαβήτης τύπου ΙΙ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 05, 2016

Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

By |2017-07-31T12:04:45+03:007 Μαΐου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 04, 2016

Το μαύρισμα μπορεί να προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου αλλά μειώνει την σύνθεση βιταμίνης D

By |2017-07-31T12:02:30+03:0025 Απριλίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το μαύρισμα μπορεί να προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου αλλά μειώνει την σύνθεση βιταμίνης D

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 04, 2016

Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

By |2017-07-31T12:01:03+03:0020 Απριλίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 04, 2016

Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

By |2017-07-31T11:59:02+03:0010 Απριλίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 03, 2016

Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

By |2017-07-29T10:45:47+03:0031 Μαρτίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

20 02, 2016

Η κατανάλωση αυγών δεν αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρδιοαγγειακών παθήσεων, ακόμα και σε άτομα με προδιάθεση

By |2017-07-31T11:56:38+03:0020 Φεβρουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση αυγών δεν αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρδιοαγγειακών παθήσεων, ακόμα και σε άτομα με προδιάθεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 02, 2016

Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες

By |2017-07-31T11:55:33+03:0016 Φεβρουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 02, 2016

Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι

By |2017-07-31T11:53:41+03:0010 Φεβρουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

21 01, 2016

Μια μέρα κατανάλωσης ανθυγιεινού φαγητού μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου μας

By |2017-07-31T11:51:05+03:0021 Ιανουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια μέρα κατανάλωσης ανθυγιεινού φαγητού μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 01, 2016

Οι παχύσαρκοι σερβιτόροι επηρεάζουν το πόσο φαγητό παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο

By |2017-07-31T11:49:19+03:0014 Ιανουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι παχύσαρκοι σερβιτόροι επηρεάζουν το πόσο φαγητό παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 01, 2016

Τα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν πολυθερμιδικά γεύματα και σε μεγάλες ποσότητες

By |2017-07-31T11:46:24+03:007 Ιανουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν πολυθερμιδικά γεύματα και σε μεγάλες ποσότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 12, 2015

Superfoods – Υπερτροφές

By |2017-07-31T11:41:44+03:001 Δεκεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Superfoods – Υπερτροφές

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 12, 2015

Το να μένουμε μόνοι μας επηρεάζει τις επιλογές μας στην υγιεινή διατροφή

By |2017-07-31T11:40:08+03:001 Δεκεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το να μένουμε μόνοι μας επηρεάζει τις επιλογές μας στην υγιεινή διατροφή

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top