Loading...
Κοινωνία και Διατροφή2021-02-21T22:12:10+02:00

Άρθρα Διατολογίας για την Κοινωνία και Διατροφή

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Κοινωνία και Διατροφή

Μειώνει τον εγκέφαλο μας το ανθυγιεινό φαγητό;

By |1 Σεπτεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Άτομα που καταναλώνουν ποτά ‘diet’ ή ‘light’ παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ

By |1 Σεπτεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

By |1 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση ζάχαρης στα παιδιά επηρεάζεται από την «λειτουργικότητα» της οικογένειας

By |1 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ο διατροφικός εθισμός σχετίζεται με την παχυσαρκία

By |1 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση γευμάτων εστιατορίου έχει τις ίδιες επιπτώσεις στην υγεία μας όπως αυτή των ταχυφαγείων

By |1 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η ποικιλία στη διατροφή ενισχύει την εντερική μας υγεία

By |1 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η σωματική σύσταση του σώματος των παιδιών επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το μυαλό τους στο φαγητό

By |1 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η υγιεινή διατροφή μειώνει τον εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων στους ηλικιωμένους

By |1 Ιουνίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ένας υγιείς τρόπος ζωής πριν την διάγνωση του καρκίνου του εντέρου βελτιώνει τις πιθανότητες θεραπείας και επιβίωσης

By |1 Ιουνίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μειωμένη κατανάλωση γευμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας αυξάνει την εναπόθεση λίπους στην κοιλιακή χώρα

By |1 Ιουνίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η έξαρση του έτοιμου φαγητού (junk food)

By |1 Μαΐου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Δύο χρονικές περίοδοι που μπορούμε να ξεπεράσουμε στη ζωή μας την εξάρτηση από το junk food

By |1 Μαΐου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ο δυτικός τρόπος ζωής μειώνει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο των ανθρώπων

By |1 Μαΐου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Παγκόσμια έρευνα παρουσιάζει ότι οι ενήλικες έχουν ανεπαρκή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών

By |26 Αυγούστου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top