Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Τα μυστικά του μεταβολισμού: στο φως νέα στοιχεία για τη συμβολή ενός πεπτιδίου που καθορίζει την ποσότητα λίπους που καταναλώνουμε
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κάπα οπιοειδείς υποδοχείς: οι αιτίες που μετατρέπουν το σώμα μας σε μηχανές αποθήκευσης λίπους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Εμπλουτισμένα τρόφιμα: η δημιουργία του πρώτου παγωτού που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αυξομείωση σωματικού βάρους: οι εγκεφαλικές διεργασίες και οι διατροφικές συνήθειες που επηρεάζουν την διατήρηση του βάρους μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αντιοξειδωτικές ουσίες
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος «Αντιοξειδωτικές ουσίες: η φυσική θωράκιση του οργανισμού μας και το μυστικό της μακροζωίας» Ο σύγχρονός τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από πληθώρα επιβαρυντικών παραγόντων για την ανθρώπινη υγεία. Παράγοντές όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες και το κάπνισμα αποτελούν μερικούς από τους πιο βλαβερούς παράγοντες εξουδετέρωσής των αμυντικών μας μηχανισμών. Ως απάντηση σε αυτούς τους κινδύνους, η επιστήμη προβάλει τις ευεργετικές ιδιότητες των αντιοξειδωτικών ουσιών [...]
Σωστή διατροφή και φαρμακευτικά σκευάσματα: μύθοι και πραγματικότητα για τη σωστή εντερική λειτουργία του οργανισμού μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μύθοι και πραγματικότητα για τη δημιουργία μυικής μάζας: Ποιος ο ρόλος της πρωτεΐνης;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Υγιεινή διατροφή
Healthy Eating
Δημητριακά και πολυφαινόλες
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος