Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Μανιτάρια με Σπανάκι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Σαλάτα με βρασμένα ζυμαρικά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η πολύ υψηλή κατανάλωση αντιοξειδωτικών ουσιών αυξάνει τα επίπεδα καρκινογένεσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα παιδιά στην Ευρώπη έχουν ανεπαρκή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κολοκυθάκια με πλιγούρι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Παγκόσμια επιδημιολογική έρευνα παρουσίασε ότι τα επίπεδα παχυσαρκίας έχουν κατακόρυφη αύξηση τις τελευταίες 3 δεκαετίες.
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα παιδιά έχουν την τάση να αποφεύγουν τρόφιμα που τους παρέχουμε δίνοντας τους την ταμπέλα του ‘υγιεινού’
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η άσκηση ενισχύει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ψητό και σαλάτα. Δίαιτα; Τρόπος διατροφής; Ή απλά επικίνδυνο για την υγεία;
Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Χορτοφαγικό Μουσακά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το φαγητό στα παιδιά επηρεάζει την συμπεριφορά τους κατά την κατανάλωση φαγητού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το να αποκαλείται ένα κορίτσι «χοντρό» αυξάνει τις πιθανότητες να είναι παχύσαρκο στην εφηβική του ηλικία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian