Loading...
Κλινικός Διαιτολόγος,Διατροφολόγος,ΒΜΙ,Εβδομαδιαίες λιπομετρήσεις,Βόλο,Μαγνησία,diet. dietetics, dietician,loose weight
Άρθρα Διαιτολογίας2023-07-12T09:41:36+03:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Η πολύ υψηλή κατανάλωση αντιοξειδωτικών ουσιών αυξάνει τα επίπεδα καρκινογένεσης

By |26 Ιουλίου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα παιδιά στην Ευρώπη έχουν ανεπαρκή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών

By |26 Ιουλίου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

By |26 Ιουλίου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Παγκόσμια επιδημιολογική έρευνα παρουσίασε ότι τα επίπεδα παχυσαρκίας έχουν κατακόρυφη αύξηση τις τελευταίες 3 δεκαετίες.

By |25 Ιουνίου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα παιδιά έχουν την τάση να αποφεύγουν τρόφιμα που τους παρέχουμε δίνοντας τους την ταμπέλα του ‘υγιεινού’

By |25 Ιουνίου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η άσκηση ενισχύει την ποικιλότητα των βακτηριδίων στο έντερο

By |25 Ιουνίου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες

By |25 Ιουνίου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ψητό και σαλάτα. Δίαιτα; Τρόπος διατροφής; Ή απλά επικίνδυνο για την υγεία;

By |27 Μαΐου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη

By |26 Μαΐου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το φαγητό στα παιδιά επηρεάζει την συμπεριφορά τους κατά την κατανάλωση φαγητού

By |26 Μαΐου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το να αποκαλείται ένα κορίτσι «χοντρό» αυξάνει τις πιθανότητες να είναι παχύσαρκο στην εφηβική του ηλικία

By |25 Μαΐου, 2014|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top