Για αυτό τον μήνα ένα ιδιαίτερο και πολύ νόστιμο καλοκαιρινό φαγητό

κολοκυθάκια με πλιγούρι (σοτάρουμε σε ελάχιστο λάδι κρεμμύδι, κολοκυθάκια σε κύβους ή ροδέλες και ψιλοκομμένο δυόσμο, μέχρι να μαλακώσουν. Μετά προσθέτουμε πλιγούρι και ανακατεύουμε, προσθέτουμε τριμμένη ντομάτα, χυμό ντομάτας και ζωμό λαχανικών και το αφήνουμε να χυλώσει) συνοδεύεται με σαλάτα εποχής και τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών για ένα ισορροπημένο γεύμα. Καλά μπάνια.

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής