Loading...
Κλινικός Διαιτολόγος,Διατροφολόγος,ΒΜΙ,Εβδομαδιαίες λιπομετρήσεις,Βόλο,Μαγνησία,diet. dietetics, dietician,loose weight
Άρθρα Διαιτολογίας2023-07-12T09:41:36+03:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

By |20 Ιουνίου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

Υψηλότερη κατανάλωση σιτηρών ολικής αλέσεως σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα νοσηρότητας και θνησιμότητας

By |14 Ιουνίου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

Αδύνατον ο καφές να οδηγήσει σε καρκινογένεση αλλά τα πολύ ζεστά ροφήματα μπορούν

By |7 Ιουνίου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

By |21 Μαΐου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μια διατροφή υψηλή σε λίπος είναι εξίσου επικίνδυνη για τα νεφρά όσο ο διαβήτης τύπου ΙΙ

By |14 Μαΐου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

By |7 Μαΐου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το μαύρισμα μπορεί να προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου αλλά μειώνει την σύνθεση βιταμίνης D

By |25 Απριλίου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

By |20 Απριλίου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

By |10 Απριλίου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

By |31 Μαρτίου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Η κατανάλωση αυγών δεν αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρδιοαγγειακών παθήσεων, ακόμα και σε άτομα με προδιάθεση

By |20 Φεβρουαρίου, 2016|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top