Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Πιπεριές με ντομάτες
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής
Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής
Υψηλότερη κατανάλωση σιτηρών ολικής αλέσεως σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα νοσηρότητας και θνησιμότητας
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής
Αδύνατον ο καφές να οδηγήσει σε καρκινογένεση αλλά τα πολύ ζεστά ροφήματα μπορούν
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής
Φασολάκια με κρασί
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μια διατροφή υψηλή σε λίπος είναι εξίσου επικίνδυνη για τα νεφρά όσο ο διαβήτης τύπου ΙΙ
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καλαμαράκια με σπανάκι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το μαύρισμα μπορεί να προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου αλλά μειώνει την σύνθεση βιταμίνης D
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Στιφάδο μοσχάρι με πατάτες και μανιτάρια
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση αυγών δεν αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρδιοαγγειακών παθήσεων, ακόμα και σε άτομα με προδιάθεση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian