Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κολοκυθόσουπα με γάλα καρύδας και τσίλι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μια μέρα κατανάλωσης ανθυγιεινού φαγητού μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι παχύσαρκοι σερβιτόροι επηρεάζουν το πόσο φαγητό παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν πολυθερμιδικά γεύματα και σε μεγάλες ποσότητες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Λαζάνια με κουνουπίδι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Superfoods – Υπερτροφές
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το να μένουμε μόνοι μας επηρεάζει τις επιλογές μας στην υγιεινή διατροφή
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ακόμα και ένα σνακ ‘πρόχειρου φαγητού’ (junk food) επαρκεί για να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η προσαρμογή σε μειωμένη διαθεσιμότητα τροφής μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στα παιδιά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η μεσογειακή διατροφή μειώνει την γήρανση του μυαλού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το κόκκινο κρασί έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία ασθενών με διαβήτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση «έτοιμου φαγητού» σχετίζεται με ανεπαρκή οστική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Γαύρο Σαγανάκι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian