Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Νόσος του Πάρκινσον: μπορεί μια πολυθερμιδική διατροφή να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μακαρόνια με ελιές και κάπαρη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κρύβει κινδύνους η κατανάλωση ενός μόνο γεύματος ημερησίως;
Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν απώλεια βάρους με την κατανάλωση ενός και μόνο γεύματος την ημέρα, έχοντας 23 ώρες πλήρης ασιτίας, μεταξύ δύο γευμάτων. Ενώ μπορεί να αποτελεί για πολλούς έναν αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του βάρους τους, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν ίσως υπερτερούν κατά πολύ των θετικών αποτελεσμάτων. Κάποιοι οι οποίοι επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή την μέθοδο αδυνατίσματος επιλέγουν και το γεύμα που κάνουν να είναι υγιεινό και ισορροπημένο, άλλοι [...]
Τα επίπεδα παιδικής παχυσαρκίας έχουν αυξηθεί κατά 10 φορές από την δεκαετία των ‘70
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Εθισμός στο φαγητό. Τι πρέπει να γνωρίζουμε
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι λιποβαρείς γυναίκες κινδυνεύουν από πρόωρη εμμηνόπαυση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ρεβίθια πλακί
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χαμηλά επίπεδα ασβεστίου διπλασιάζουν τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κριθαράκι με σαφράν
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας ενισχύει την δερματική μας υγεία;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μια επεισοδιακή παιδική ηλικία μπορεί να οδηγήσει μεταγενέστερα σε παχύσαρκους ενήλικες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση αλατιού; Δοκιμάστε κάτι καυτερό
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian