Loading...
Κλινικός Διαιτολόγος,Διατροφολόγος,ΒΜΙ,Εβδομαδιαίες λιπομετρήσεις,Βόλο,Μαγνησία,diet. dietetics, dietician,loose weight
Άρθρα Διαιτολογίας2023-07-12T09:41:36+03:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Νόσος του Πάρκινσον: μπορεί μια πολυθερμιδική διατροφή να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής;

By |16 Δεκεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Κρύβει κινδύνους η κατανάλωση ενός μόνο γεύματος ημερησίως;

By |9 Δεκεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|

Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν απώλεια βάρους με την κατανάλωση ενός και μόνο γεύματος την ημέρα, έχοντας 23 ώρες πλήρης ασιτίας, μεταξύ δύο γευμάτων. Ενώ μπορεί να αποτελεί για πολλούς έναν αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του βάρους τους, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν ίσως υπερτερούν κατά πολύ των θετικών αποτελεσμάτων. Κάποιοι οι οποίοι επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή την μέθοδο αδυνατίσματος επιλέγουν και το γεύμα που κάνουν να είναι υγιεινό και ισορροπημένο, άλλοι [...]

Τα επίπεδα παιδικής παχυσαρκίας έχουν αυξηθεί κατά 10 φορές από την δεκαετία των ‘70

By |2 Δεκεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Εθισμός στο φαγητό. Τι πρέπει να γνωρίζουμε

By |2 Δεκεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Οι λιποβαρείς γυναίκες κινδυνεύουν από πρόωρη εμμηνόπαυση

By |25 Νοεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Χαμηλά επίπεδα ασβεστίου διπλασιάζουν τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου

By |24 Νοεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας ενισχύει την δερματική μας υγεία;

By |18 Νοεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;

By |17 Νοεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μια επεισοδιακή παιδική ηλικία μπορεί να οδηγήσει μεταγενέστερα σε παχύσαρκους ενήλικες

By |16 Νοεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση αλατιού; Δοκιμάστε κάτι καυτερό

By |11 Νοεμβρίου, 2017|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top