Παχυσαρκία

14 10, 2017

Το εντερικό make-up επηρεάζει τον ρυθμό απώλειας βάρους

By |2017-10-13T13:29:21+03:0014 Οκτωβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το εντερικό make-up επηρεάζει τον ρυθμό απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 09, 2017

Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό

By |2017-09-07T10:15:49+03:008 Σεπτεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2017

Ο συνδυασμός πρωτεΐνης και ζάχαρης στο γεύμα παχαίνει

By |2017-08-01T09:22:07+03:001 Αυγούστου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο συνδυασμός πρωτεΐνης και ζάχαρης στο γεύμα παχαίνει

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 07, 2017

Η κατανάλωση τηγανιτών πατατών διπλασιάζει τον κίνδυνο πρώιμου θανάτου.

By |2017-07-28T18:22:39+03:0028 Ιουλίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση τηγανιτών πατατών διπλασιάζει τον κίνδυνο πρώιμου θανάτου.

Ενώ η κατανάλωση πατάτας αποτελεί κομμάτι της ισορροπημένης διατροφής μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η κατανάλωση τεσσάρων ή και περισσοτέρων μερίδων πατάτας την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει υπέρταση. Ιταλοί επιστήμονες ερεύνησαν ένα δείγμα 4400 ενήλικων Αμερικάνων ηλικιών μεταξύ 45 και 79 για μια χρονική περίοδο 8 ετών, όπου οι διατροφικές τους συνήθειες μελετήθηκαν με την [...]

25 09, 2016

Η παχυσαρκία συνδέθηκε με οκτώ επιπλέον καρκίνους

By |2017-07-31T13:32:55+03:0025 Σεπτεμβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η παχυσαρκία συνδέθηκε με οκτώ επιπλέον καρκίνους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

16 09, 2016

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

By |2017-07-31T13:30:24+03:0016 Σεπτεμβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

20 08, 2016

Συσχετισμός μεταξύ παχυσαρκίας και ενυδάτωσης;

By |2017-07-31T13:21:56+03:0020 Αυγούστου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συσχετισμός μεταξύ παχυσαρκίας και ενυδάτωσης;

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

15 08, 2016

Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

By |2017-07-31T13:19:04+03:0015 Αυγούστου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

21 05, 2016

Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

By |2017-07-31T12:07:37+03:0021 Μαΐου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 05, 2016

Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

By |2017-07-31T12:04:45+03:007 Μαΐου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 04, 2016

Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

By |2017-07-31T12:01:03+03:0020 Απριλίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 04, 2016

Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

By |2017-07-31T11:59:02+03:0010 Απριλίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 03, 2016

Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

By |2017-07-29T10:45:47+03:0031 Μαρτίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

16 02, 2016

Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες

By |2017-07-31T11:55:33+03:0016 Φεβρουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 02, 2016

Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι

By |2017-07-31T11:53:41+03:0010 Φεβρουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top