Υγιεινή Διατροφή

3 02, 2018

Αυτά είναι τα καλύτερα τρόφιμα για αδυνάτισμα

By |2018-02-02T09:42:01+02:003 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτά είναι τα καλύτερα τρόφιμα για αδυνάτισμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

27 01, 2018

Η διατροφή αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας και ευτυχίας των παιδιών

By |2018-01-25T17:11:51+02:0027 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η διατροφή αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας και ευτυχίας των παιδιών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 01, 2018

Τα βατόμουρα στην θεραπεία του καρκίνου

By |2018-01-19T10:25:11+02:0020 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα βατόμουρα στην θεραπεία του καρκίνου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

13 01, 2018

Η εβδομαδιαία κατανάλωση ψαριού κάνει τα παιδιά πιο έξυπνα και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου τους

By |2018-01-12T09:18:01+02:0013 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η εβδομαδιαία κατανάλωση ψαριού κάνει τα παιδιά πιο έξυπνα και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου τους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

13 01, 2018

Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

By |2018-01-13T07:15:48+02:0013 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 12, 2017

Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού οδηγεί σε παχυσαρκία και καρδιοαγγειακά νοσήματα

By |2017-12-22T11:45:46+02:0023 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού οδηγεί σε παχυσαρκία και καρδιοαγγειακά νοσήματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 12, 2017

Τρείς με τέσσερεις κούπες καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες νοσηρότητας

By |2017-12-22T11:41:48+02:0023 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρείς με τέσσερεις κούπες καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες νοσηρότητας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 12, 2017

Η σωστή διατροφή μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή στην υπέρταση

By |2017-12-15T11:47:39+02:0016 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η σωστή διατροφή μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή στην υπέρταση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 12, 2017

Τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα επηρεάζουν την επιτυχημένη έκβαση των θεραπειών γονιμότητας

By |2017-12-15T11:52:00+02:0016 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα επηρεάζουν την επιτυχημένη έκβαση των θεραπειών γονιμότητας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

2 12, 2017

Εθισμός στο φαγητό. Τι πρέπει να γνωρίζουμε

By |2017-12-01T10:28:18+02:002 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εθισμός στο φαγητό. Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 11, 2017

Χαμηλά επίπεδα ασβεστίου διπλασιάζουν τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου

By |2017-11-23T08:45:26+02:0024 Νοεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χαμηλά επίπεδα ασβεστίου διπλασιάζουν τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

18 11, 2017

Η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας ενισχύει την δερματική μας υγεία;

By |2017-11-15T18:42:34+02:0018 Νοεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας ενισχύει την δερματική μας υγεία;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

17 11, 2017

Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;

By |2017-11-15T18:37:32+02:0017 Νοεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top