Υγιεινή Διατροφή

5 05, 2018

Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

By |2018-05-03T09:56:13+03:005 Μαΐου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

5 05, 2018

Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

By |2018-05-03T09:54:30+03:005 Μαΐου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 04, 2018

Μπορούν τα ζυμαρικά να συμβάλουν στην απώλεια βάρους;

By |2018-04-27T11:01:09+03:0028 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορούν τα ζυμαρικά να συμβάλουν στην απώλεια βάρους;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

21 04, 2018

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By |2018-04-19T11:47:47+03:0021 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 04, 2018

Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

By |2018-04-14T07:05:34+03:0014 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 03, 2018

Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα

By |2018-03-29T12:57:47+03:0031 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 03, 2018

Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

By |2018-03-29T13:00:04+03:0031 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 03, 2018

Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

By |2018-03-08T16:21:12+02:0010 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 03, 2018

Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

By |2018-03-08T16:07:53+02:0010 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

3 03, 2018

Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

By |2018-03-01T17:59:09+02:003 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 02, 2018

Η μείωση στην κατανάλωση του φαγητού δεν αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απώλειας βάρους

By |2018-02-23T11:27:55+02:0024 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μείωση στην κατανάλωση του φαγητού δεν αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

17 02, 2018

Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

By |2018-02-15T10:55:02+02:0017 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 02, 2018

Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

By |2018-02-08T18:23:14+02:0010 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 02, 2018

Πόσους υδατάνθρακες πρέπει να τρώμε για απώλεια βάρους;

By |2018-02-08T18:26:36+02:0010 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσους υδατάνθρακες πρέπει να τρώμε για απώλεια βάρους;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

3 02, 2018

Αυτά είναι τα καλύτερα τρόφιμα για αδυνάτισμα

By |2018-02-02T09:42:01+02:003 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτά είναι τα καλύτερα τρόφιμα για αδυνάτισμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top