Κλινική Διαιτολογία

20 10, 2016

Η καφεΐνη δεν προκαλεί αρρυθμίες σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια

By |2017-07-31T13:38:12+03:00Οκτώβριος 20th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η καφεΐνη δεν προκαλεί αρρυθμίες σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

25 09, 2016

Η κατανάλωση καφεΐνης επηρεάζει την διάγνωση και θεραπεία της υπέρτασης

By |2017-07-31T13:34:27+03:00Σεπτέμβριος 25th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση καφεΐνης επηρεάζει την διάγνωση και θεραπεία της υπέρτασης

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

25 09, 2016

Η παχυσαρκία συνδέθηκε με οκτώ επιπλέον καρκίνους

By |2017-07-31T13:32:55+03:00Σεπτέμβριος 25th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η παχυσαρκία συνδέθηκε με οκτώ επιπλέον καρκίνους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

10 09, 2016

Η κατανάλωση πρωτεϊνών που βρίσκονται στο σιτάρι μπορεί να προκαλεί φλεγμονή πέρα από το έντερο

By |2017-07-31T13:28:01+03:00Σεπτέμβριος 10th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση πρωτεϊνών που βρίσκονται στο σιτάρι μπορεί να προκαλεί φλεγμονή πέρα από το έντερο

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

20 06, 2016

Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

By |2017-07-31T13:11:24+03:00Ιούνιος 20th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

14 06, 2016

Υψηλότερη κατανάλωση σιτηρών ολικής αλέσεως σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα νοσηρότητας και θνησιμότητας

By |2017-07-31T13:09:24+03:00Ιούνιος 14th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υψηλότερη κατανάλωση σιτηρών ολικής αλέσεως σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα νοσηρότητας και θνησιμότητας

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

7 06, 2016

Αδύνατον ο καφές να οδηγήσει σε καρκινογένεση αλλά τα πολύ ζεστά ροφήματα μπορούν

By |2017-07-31T13:05:37+03:00Ιούνιος 7th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αδύνατον ο καφές να οδηγήσει σε καρκινογένεση αλλά τα πολύ ζεστά ροφήματα μπορούν

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

21 05, 2016

Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

By |2017-07-31T12:07:37+03:00Μάιος 21st, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 05, 2016

Μια διατροφή υψηλή σε λίπος είναι εξίσου επικίνδυνη για τα νεφρά όσο ο διαβήτης τύπου ΙΙ

By |2017-07-31T12:06:03+03:00Μάιος 14th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια διατροφή υψηλή σε λίπος είναι εξίσου επικίνδυνη για τα νεφρά όσο ο διαβήτης τύπου ΙΙ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 03, 2016

Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

By |2017-07-29T10:45:47+03:00Μάρτιος 31st, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

20 02, 2016

Η κατανάλωση αυγών δεν αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρδιοαγγειακών παθήσεων, ακόμα και σε άτομα με προδιάθεση

By |2017-07-31T11:56:38+03:00Φεβρουάριος 20th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση αυγών δεν αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρδιοαγγειακών παθήσεων, ακόμα και σε άτομα με προδιάθεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

21 01, 2016

Μια μέρα κατανάλωσης ανθυγιεινού φαγητού μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου μας

By |2017-07-31T11:51:05+03:00Ιανουάριος 21st, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια μέρα κατανάλωσης ανθυγιεινού φαγητού μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 12, 2015

Superfoods – Υπερτροφές

By |2017-07-31T11:41:44+03:00Δεκέμβριος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Superfoods – Υπερτροφές

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 12, 2015

Ακόμα και ένα σνακ ‘πρόχειρου φαγητού’ (junk food) επαρκεί για να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας

By |2017-07-31T11:38:41+03:00Δεκέμβριος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ακόμα και ένα σνακ ‘πρόχειρου φαγητού’ (junk food) επαρκεί για να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 10, 2015

Η μεσογειακή διατροφή μειώνει την γήρανση του μυαλού

By |2017-07-31T11:36:00+03:00Οκτώβριος 31st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μεσογειακή διατροφή μειώνει την γήρανση του μυαλού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top