Ηλικιωμένοι

1 06, 2015

Μεγαλώνοντας αλλάζουν τα εντερικά τοιχώματα

By | 2017-07-31T10:39:47+00:00 Ιούνιος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγαλώνοντας αλλάζουν τα εντερικά τοιχώματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

26 07, 2014

Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

By | 2017-07-31T10:10:14+00:00 Ιούλιος 26th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 01, 2013

Χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και οι πιθανοί κίνδυνοι που κρύβουν για την υγεία μας: τι λένε οι ειδικοί και οι νέες έρευνες

By | 2017-07-31T14:07:38+00:00 Ιανουάριος 24th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και οι πιθανοί κίνδυνοι που κρύβουν για την υγεία μας: τι λένε οι ειδικοί και οι νέες έρευνες

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

24 01, 2013

Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2 και ηλικιωμένοι: Κλειδί για τη θεραπεία η έγκαιρη διάγνωση

By | 2017-07-29T10:58:18+00:00 Ιανουάριος 24th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2 και ηλικιωμένοι: Κλειδί για τη θεραπεία η έγκαιρη διάγνωση

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

17 01, 2013

Άνοια: Ο ρόλος της διατροφής όταν η μνήμη μας προδίδει

By | 2017-07-29T08:43:17+00:00 Ιανουάριος 17th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άνοια: Ο ρόλος της διατροφής όταν η μνήμη μας προδίδει

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

11 04, 2011

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: νέα έρευνα αποκαλύπτει τις ευεργετικές του ιδιότητες για τους καρκινοπαθείς

By | 2017-07-29T10:48:48+00:00 Απρίλιος 11th, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: νέα έρευνα αποκαλύπτει τις ευεργετικές του ιδιότητες για τους καρκινοπαθείς

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

11 01, 2010

Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ

By | 2017-07-29T08:40:02+00:00 Ιανουάριος 11th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 01, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια

By | 2017-07-29T09:50:58+00:00 Ιανουάριος 10th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 12, 2009

Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής

By | 2017-07-29T08:46:41+00:00 Δεκέμβριος 8th, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής