Ηλικιωμένοι

23 01, 2021

Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων μειώνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής

By |2021-01-24T08:28:34+00:0023 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων μειώνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

19 09, 2020

Η βιταμίνη C επηρεάζει την μυϊκή μάζα στους άνω των 50

By |2020-09-18T16:27:11+00:0019 Σεπτεμβρίου, 2020|Άσκηση και Διατροφή, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η βιταμίνη C επηρεάζει την μυϊκή μάζα στους άνω των 50

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι άνω των 50 ετών παρουσιάζουν μείωση στην μυϊκή τους μάζα με ρυθμό μείωσης 1 % ετησίως. Αυτό έχει ως συνέπεια οι μεγαλύτερες ηλικίες να είναι επιρρεπείς στην σαρκοπενία, που σχετίζεται με την απώλεια μυϊκής μάζας και μυϊκής λειτουργίας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν αδυναμία και μειωμένη ποιότητα ζωής, μια πάθηση που [...]

24 05, 2020

Η Μεσογειακή διατροφή έχει αντιγηραντικές ιδιότητες

By |2020-05-24T06:37:54+00:0024 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Μεσογειακή διατροφή έχει αντιγηραντικές ιδιότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 05, 2020

Η Μεσογειακή διατροφή στην καταπολέμηση της άνοιας

By |2020-05-23T07:11:39+00:0023 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Μεσογειακή διατροφή στην καταπολέμηση της άνοιας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

30 07, 2019

Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

By |2019-07-30T09:43:14+00:0030 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 04, 2019

Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

By |2019-04-17T15:12:55+00:0020 Απριλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 12, 2018

Οι άνδρες με υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχουν καλύτερη μνήμη

By |2018-12-07T17:13:10+00:008 Δεκεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι άνδρες με υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχουν καλύτερη μνήμη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 12, 2018

Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

By |2018-11-29T07:13:56+00:001 Δεκεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 10, 2018

Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

By |2018-10-04T14:47:47+00:006 Οκτωβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

29 09, 2018

Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

By |2018-09-28T14:24:09+00:0029 Σεπτεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 09, 2018

Πως η διατροφή διατηρεί τα κύτταρα μας υγιή και νέα

By |2018-09-21T09:57:43+00:0022 Σεπτεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η διατροφή διατηρεί τα κύτταρα μας υγιή και νέα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

21 04, 2018

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By |2018-04-19T11:47:47+00:0021 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 03, 2018

Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

By |2018-03-08T16:21:12+00:0010 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

17 02, 2018

Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

By |2018-02-15T10:55:02+00:0017 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

16 12, 2017

Αυξάνονται οι πιθανότητες νοσηρότητας και θνησιμότητας των εγγονιών από την συμπεριφορά των παππούδων / γιαγιάδων προς αυτά

By |2017-12-15T11:41:18+00:0016 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυξάνονται οι πιθανότητες νοσηρότητας και θνησιμότητας των εγγονιών από την συμπεριφορά των παππούδων / γιαγιάδων προς αυτά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

Go to Top