Άρθρα Διατολογίας για την Υγιεινή Διατροφή
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Υγιεινή Διατροφή
Τα παιδιά στην Ευρώπη έχουν ανεπαρκή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα παιδιά έχουν την τάση να αποφεύγουν τρόφιμα που τους παρέχουμε δίνοντας τους την ταμπέλα του ‘υγιεινού’
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ψητό και σαλάτα. Δίαιτα; Τρόπος διατροφής; Ή απλά επικίνδυνο για την υγεία;
Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το φαγητό στα παιδιά επηρεάζει την συμπεριφορά τους κατά την κατανάλωση φαγητού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων δεν μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου στις γυναίκες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση έτοιμου φαγητού προκαλεί παχυσαρκία και κατά επέκταση τεμπελιά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η αυξημένη διάρκεια θηλασμού οδηγεί μεταγενέστερα σε εξυπνότερους ενήλικες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το ότι το σπίτι σας είναι κοντά σε κάποιο ταχυφαγείο σας κάνει παχύσαρκους;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η διατροφική συμπεριφορά της γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη επηρεάζει την αύξηση του βάρους της
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι χυμοί φρούτων περιέχουν ανάλογη ποσότητα ζάχαρης με αυτή των αναψυκτικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το junk food ΔΕΝ είναι η κύρια αιτία την συνεχόμενης αύξησης των επιπέδων παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Απομυθοποιώντας την «δίαιτα» του Peter D’Adamo που σχετίζεται με τις ομάδες αίματος
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ενεργά συστατικά σε σοκολάτα, τσάι και μούρα βοηθούν για την πρόληψη κατά του διαβήτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian