Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: νέα έρευνα αποκαλύπτει τις ευεργετικές του ιδιότητες για τους καρκινοπαθείς
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Δίαιτες αποτοξίνωσης: οι ευεργετικές ιδιότητες και οι παγίδες των detox diets
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Γιατί το έτοιμο φαγητό προκαλεί «παθητική υπερκατανάλωση»
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Διατήρηση του σωματικού βάρους: Το κλειδί της επιτυχίας για κάθε δίαιτα
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Νέες εξελίξεις στην πρόληψη κατά του διαβήτη: πως η καφεΐνη θα μπορούσε να βοηθήσει στην μείωση εκδήλωσης κρουσμάτων της ασθένειας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι πιπεριές αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το καλοψημένο κρέας μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου της ουροδόχου κύστης
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Σοκολάτα: μια απόλαυση που είναι δυνατό να μειώσει την πίεση και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Εντερικά βακτήρια: οι πιθανοί ένοχοι πίσω από την παχυσαρκία και τις μεταβολικές ασθένειες
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Φυτικές ίνες και παχυσαρκία: νέα έρευνα δείχνει πως τα θαλάσσια φύκια βοηθούν στην απώλεια βάρους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Νέα στοιχεία στον αγώνα κατά της παχυσαρκίας: η μύγα των φρούτων μπαίνει στο μικροσκόπιο της επιστήμης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μαγνήσιο: το απαραίτητο διατροφικό στοιχείο για την ενίσχυση της σκέψης και του ανθρώπινου μυαλού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian