Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εντέρου
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το κοιλιακό λίπος συνδέεται με μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μπορεί η Μεσογειακή διατροφή να μας προστατέψει σε ότι αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ένα αυγό την ημέρα το εγκεφαλικό το κάνει πέρα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ψήσιμο στα κάρβουνα: Οι καρκινογόνες ουσίες προσβάλουν το σώμα κυρίως μέσω του δέρματος παρά μέσω των πνευμόνων
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μπορεί το μάσημα τσίχλας να επιταχύνει τον ρυθμό που περπατάμε και να αυξήσει τις καύσεις στο σώμα μας;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση καφέ μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αρτηριοσκλήρυνσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ζυμαρικά με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί χαμηλών λιπαρών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ριζότο κοτόπουλου με μανιτάρια
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μπορούν τα ζυμαρικά να συμβάλουν στην απώλεια βάρους;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χρήση κανναβιδιόλης (CBD) ίσως επηρεάζει τον μεταβολισμό και την όρεξη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian