Loading...
Κλινικός Διαιτολόγος,Διατροφολόγος,ΒΜΙ,Εβδομαδιαίες λιπομετρήσεις,Βόλο,Μαγνησία,diet. dietetics, dietician,loose weight
Άρθρα Διαιτολογίας2023-07-12T09:41:36+03:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εντέρου

By |23 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το κοιλιακό λίπος συνδέεται με μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D

By |23 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μπορεί η Μεσογειακή διατροφή να μας προστατέψει σε ότι αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση;

By |16 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ένα αυγό την ημέρα το εγκεφαλικό το κάνει πέρα

By |16 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ψήσιμο στα κάρβουνα: Οι καρκινογόνες ουσίες προσβάλουν το σώμα κυρίως μέσω του δέρματος παρά μέσω των πνευμόνων

By |9 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

By |9 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μπορεί το μάσημα τσίχλας να επιταχύνει τον ρυθμό που περπατάμε και να αυξήσει τις καύσεις στο σώμα μας;

By |9 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση καφέ μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αρτηριοσκλήρυνσης

By |5 Μαΐου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

By |5 Μαΐου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ζυμαρικά με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί χαμηλών λιπαρών

By |28 Απριλίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μπορούν τα ζυμαρικά να συμβάλουν στην απώλεια βάρους;

By |28 Απριλίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By |21 Απριλίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η χρήση κανναβιδιόλης (CBD) ίσως επηρεάζει τον μεταβολισμό και την όρεξη

By |21 Απριλίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top