Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Πικάντικες Πατάτες με Κόκκινη Πιπέρια
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από το DIETETICS.COM.GR
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Σπαγγέτι με Θαλασσινά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι άνδρες με υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχουν καλύτερη μνήμη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση ξηρών καρπών ενισχύει την συντήρηση του βάρους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση ενεργειακών ποτών επηρεάζει το περιβάλλον των φλεβών μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
VIDEO:Καρκίνος και Διατροφή
https://youtu.be/te_-v43bhYI
Χρόνια παγκρεατίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται σε διαιτολογικό επίπεδο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ομελέτα με λαχανικά light
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian