Loading...
Κλινικός Διαιτολόγος,Διατροφολόγος,ΒΜΙ,Εβδομαδιαίες λιπομετρήσεις,Βόλο,Μαγνησία,diet. dietetics, dietician,loose weight
Άρθρα Διαιτολογίας2023-07-12T09:41:36+03:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Καρνιτίνη και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By |1 Αυγούστου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ποια είναι η ασφαλής απώλεια βάρους σε ένα μήνα

By |25 Ιουλίου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα

By |11 Ιουλίου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης προκαλεί αύξηση του περικαρδιακού λίπους

By |4 Ιουλίου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητή

Επιθέματα (Patches) για απώλεια βάρους: δουλεύουν;

By |20 Ιουνίου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Οι αδύνατοι άνθρωποι ανοίγουν τον δρόμο της θεραπείας της παχυσαρκίας

By |14 Ιουνίου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Διαταραχές σίτισης και εθισμός στην άσκηση: νέα δεδομένα

By |13 Ιουνίου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Κατανάλωση Ζάχαρης και Κατάθλιψη

By |31 Μαΐου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα ζαχαρούχα ποτά επηρεάζουν το προφίλ των λιπιδίων στο αίμα

By |30 Μαΐου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η Μεσογειακή διατροφή έχει αντιγηραντικές ιδιότητες

By |24 Μαΐου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η Μεσογειακή διατροφή στην καταπολέμηση της άνοιας

By |23 Μαΐου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Γαστρικό by-pass: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By |17 Μαΐου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Εν αρχή ην η υγιεινή διατροφή: τι είναι και πως εδραιώνεται

By |16 Μαΐου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Επαναλειτουργία Διαιτολογικού Γραφείου

By |9 Μαΐου, 2020|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top