Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κλινική Διαιτολογία
Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ουσία των καυτερών πιπεριών μειώνει την εξάπλωση του καρκίνου του πνεύμονα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως οι αυξομειώσεις βάρους επηρεάζουν την καρδιακή υγεία των γυναικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Γιατί μπορεί να αισθανόμαστε μονίμως πεινασμένοι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κόκκινο κρέας και καρδιακή λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian