Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κλινική Διαιτολογία
Η επισιτιστική ανασφάλεια προκαλεί αδηφαγική διαταραχή ή επεισοδιακή υπερφαγία και παχυσαρκία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πόσο κοινές είναι οι διατροφικές αλλεργίες;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η αύξηση του βάρους σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση ενεργειακών ποτών επηρεάζει το περιβάλλον των φλεβών μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χρόνια παγκρεατίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται σε διαιτολογικό επίπεδο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Δίαιτες των 500 θερμίδων: ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian