Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κλινική Διαιτολογία
Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
10 % απώλεια βάρους μπορεί να προκαλέσει ύφεση στον διαβήτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μαύρη σοκολάτα και κατάθλιψη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η Ανορεξία συνδέθηκε με γενετική προδιάθεση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian