Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κλινική Διαιτολογία
Το κόκκινο κρασί έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία ασθενών με διαβήτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση «έτοιμου φαγητού» σχετίζεται με ανεπαρκή οστική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μειώνει τον εγκέφαλο μας το ανθυγιεινό φαγητό;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το εντερικό make-up προσδιορίζει την καλύτερη δίαιτα για τον καθένα διαφορετικά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τι συμβαίνει στο σώμα μας σε 60 λεπτά από την στιγμή που πίνουμε μια Coca-cola;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Εκκολπωμάτωση του παχύ εντέρου: Ένα από τα πολλά νοσήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Ο διατροφικός εθισμός σχετίζεται με την παχυσαρκία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση γευμάτων εστιατορίου έχει τις ίδιες επιπτώσεις στην υγεία μας όπως αυτή των ταχυφαγείων
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η ποικιλία στη διατροφή ενισχύει την εντερική μας υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η σωματική σύσταση του σώματος των παιδιών επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το μυαλό τους στο φαγητό
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η υγιεινή διατροφή μειώνει τον εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων στους ηλικιωμένους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ένας υγιείς τρόπος ζωής πριν την διάγνωση του καρκίνου του εντέρου βελτιώνει τις πιθανότητες θεραπείας και επιβίωσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μειωμένη κατανάλωση γευμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας αυξάνει την εναπόθεση λίπους στην κοιλιακή χώρα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian