Άρθρα Διαιτολογίας

12 09, 2020

Λοίμωξη από κορονοϊό και βιταμίνη D συνδέονται: νέα έρευνα

By |2021-12-06T11:56:11+02:0012 Σεπτεμβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λοίμωξη από κορονοϊό και βιταμίνη D συνδέονται: νέα έρευνα

Πρόσφατη έρευνα από το ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου του Σικάγου της Αμερικής έδειξε ότι άτομα τα οποία παρουσιάζουν ανεπάρκεια στα επίπεδα βιταμίνης D έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα μελετήθηκαν 489 ασθενείς οι οποίοι είχαν εξεταστεί αιματολογικά για επάρκεια βιταμίνης D και μέσα στους επόμενους 12 το πολύ μήνες εξετάστηκαν για κορονοϊό. [...]

12 09, 2020

Έλλειψη βιταμίνης D: τι πρέπει να γνωρίζετε

By |2021-12-06T11:56:11+02:0012 Σεπτεμβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έλλειψη βιταμίνης D: τι πρέπει να γνωρίζετε

Η βιταμίνη D είναι μια από τις απαραίτητες βιταμίνες για την ομαλή λειτουργία του ανθρωπίνου σώματος με πολλαπλούς ρόλους στο σώμα όπως την αφομοίωση του ασβεστίου από τα κόκκαλα, την διατήρηση των υγιών οστών, την ρύθμιση των γονιδίων και της κυτταρικής ανάπτυξης, την πρόληψη ασθενειών όπως η ραχίτιδα και η οστεοπόρωση και την ενίσχυση του [...]

5 09, 2020

Παχυσαρκία και Κορονοϊός: πρόσφατη ανασκόπηση

By |2021-12-06T11:56:12+02:005 Σεπτεμβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παχυσαρκία και Κορονοϊός: πρόσφατη ανασκόπηση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

5 09, 2020

Ευαισθησία στη γλουτένη και κοιλιοκάκη διαχωρίζονται στο ανοσολογικό προφίλ

By |2021-12-06T11:56:12+02:005 Σεπτεμβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευαισθησία στη γλουτένη και κοιλιοκάκη διαχωρίζονται στο ανοσολογικό προφίλ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

15 08, 2020

Ριζότο με Κρέμα Μελιτζάνας

By |2021-12-06T11:56:12+02:0015 Αυγούστου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ριζότο με Κρέμα Μελιτζάνας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 08, 2020

Η έρευνα της πίτσας: πως το σώμα αντιμετωπίζει την υπερκατανάλωση

By |2021-12-06T11:56:12+02:008 Αυγούστου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η έρευνα της πίτσας: πως το σώμα αντιμετωπίζει την υπερκατανάλωση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2020

Καρνιτίνη και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By |2021-12-06T11:56:12+02:001 Αυγούστου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρνιτίνη και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 07, 2020

Ποια είναι η ασφαλής απώλεια βάρους σε ένα μήνα

By |2021-12-06T11:56:12+02:0025 Ιουλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ποια είναι η ασφαλής απώλεια βάρους σε ένα μήνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 07, 2020

Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα

By |2021-12-06T11:56:12+02:0011 Ιουλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

4 07, 2020

Αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης προκαλεί αύξηση του περικαρδιακού λίπους

By |2021-12-06T11:56:12+02:004 Ιουλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης προκαλεί αύξηση του περικαρδιακού λίπους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητή

27 06, 2020

Μηλόξυδο και απώλεια βάρους

By |2021-12-06T11:56:12+02:0027 Ιουνίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μηλόξυδο και απώλεια βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 06, 2020

Επιθέματα (Patches) για απώλεια βάρους: δουλεύουν;

By |2021-12-06T11:56:12+02:0020 Ιουνίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιθέματα (Patches) για απώλεια βάρους: δουλεύουν;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 06, 2020

Οι αδύνατοι άνθρωποι ανοίγουν τον δρόμο της θεραπείας της παχυσαρκίας

By |2021-12-06T11:56:13+02:0014 Ιουνίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι αδύνατοι άνθρωποι ανοίγουν τον δρόμο της θεραπείας της παχυσαρκίας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

13 06, 2020

Διαταραχές σίτισης και εθισμός στην άσκηση: νέα δεδομένα

By |2021-12-06T11:56:13+02:0013 Ιουνίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαταραχές σίτισης και εθισμός στην άσκηση: νέα δεδομένα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 05, 2020

Κατανάλωση Ζάχαρης και Κατάθλιψη

By |2021-12-06T11:56:13+02:0031 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση Ζάχαρης και Κατάθλιψη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top