Χορτοφαγία

12 06, 2021

Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

By |2021-12-06T11:56:09+02:0012 Ιουνίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 04, 2021

Χούμους: ένας καλός σύμμαχος στην νηστεία & στην χορτοφαγία

By |2021-12-06T11:56:09+02:0025 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χούμους: ένας καλός σύμμαχος στην νηστεία & στην χορτοφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 07, 2020

Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα

By |2021-12-06T11:56:12+02:0011 Ιουλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 05, 2020

Ωμοφαγία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By |2021-12-06T11:56:13+02:008 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ωμοφαγία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 02, 2019

Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας

By |2021-12-06T11:56:18+02:0023 Φεβρουαρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

21 04, 2018

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By |2018-04-19T11:47:47+03:0021 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 04, 2018

Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

By |2018-04-14T07:05:34+03:0014 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

17 11, 2017

Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;

By |2017-11-15T18:37:32+02:0017 Νοεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 09, 2017

Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό

By |2017-09-07T10:15:49+03:008 Σεπτεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 06, 2016

Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

By |2017-07-31T13:11:24+03:0020 Ιουνίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

24 01, 2013

Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής

By |2017-07-31T14:10:41+03:0024 Ιανουαρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

22 05, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

By |2017-07-29T10:40:09+03:0022 Μαΐου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 05, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων

By |2017-07-29T10:23:32+03:008 Μαΐου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 03, 2010

Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος

By |2017-07-29T09:24:21+03:0025 Μαρτίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 10, 2009

Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη

By |2017-07-29T11:04:42+03:0010 Οκτωβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top