Παχυσαρκία

20 04, 2016

Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

By |2017-07-31T12:01:03+03:0020 Απριλίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 04, 2016

Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

By |2017-07-31T11:59:02+03:0010 Απριλίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 03, 2016

Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

By |2017-07-29T10:45:47+03:0031 Μαρτίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

16 02, 2016

Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες

By |2017-07-31T11:55:33+03:0016 Φεβρουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 02, 2016

Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι

By |2017-07-31T11:53:41+03:0010 Φεβρουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 01, 2016

Οι παχύσαρκοι σερβιτόροι επηρεάζουν το πόσο φαγητό παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο

By |2017-07-31T11:49:19+03:0014 Ιανουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι παχύσαρκοι σερβιτόροι επηρεάζουν το πόσο φαγητό παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 01, 2016

Τα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν πολυθερμιδικά γεύματα και σε μεγάλες ποσότητες

By |2017-07-31T11:46:24+03:007 Ιανουαρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν πολυθερμιδικά γεύματα και σε μεγάλες ποσότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 09, 2015

Το εντερικό make-up προσδιορίζει την καλύτερη δίαιτα για τον καθένα διαφορετικά

By |2017-07-31T11:25:50+03:001 Σεπτεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το εντερικό make-up προσδιορίζει την καλύτερη δίαιτα για τον καθένα διαφορετικά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 09, 2015

Άτομα που καταναλώνουν ποτά ‘diet’ ή ‘light’ παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ

By |2017-07-31T11:24:48+03:001 Σεπτεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άτομα που καταναλώνουν ποτά ‘diet’ ή ‘light’ παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας

By |2017-07-31T11:18:55+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων

By |2017-07-31T11:14:11+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

By |2017-07-31T11:12:14+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 07, 2015

Ο διατροφικός εθισμός σχετίζεται με την παχυσαρκία

By |2017-07-31T10:57:18+03:001 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο διατροφικός εθισμός σχετίζεται με την παχυσαρκία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 07, 2015

Η κατανάλωση γευμάτων εστιατορίου έχει τις ίδιες επιπτώσεις στην υγεία μας όπως αυτή των ταχυφαγείων

By |2017-07-31T10:52:51+03:001 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση γευμάτων εστιατορίου έχει τις ίδιες επιπτώσεις στην υγεία μας όπως αυτή των ταχυφαγείων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 07, 2015

Η ποικιλία στη διατροφή ενισχύει την εντερική μας υγεία

By |2017-07-31T10:50:10+03:001 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ποικιλία στη διατροφή ενισχύει την εντερική μας υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top