Κλινική Διαιτολογία

23 05, 2021

Καρκίνος του εντέρου και ζαχαρούχα ροφήματα

By |2021-12-06T11:56:09+02:0023 Μαΐου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και ζαχαρούχα ροφήματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 04, 2021

Φαγητό από έξω και θνησιμότητα

By |2021-12-06T11:56:09+02:0011 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φαγητό από έξω και θνησιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

4 04, 2021

Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

By |2021-12-06T11:56:09+02:004 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 03, 2021

Πόσα Φρούτα και πόσα Λαχανικά την ημέρα; Τεράστια επιδημιολογική μελέτη

By |2021-12-06T11:56:09+02:0014 Μαρτίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσα Φρούτα και πόσα Λαχανικά την ημέρα; Τεράστια επιδημιολογική μελέτη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 03, 2021

Παχυσαρκία ως κύρια αιτία θανάτου από κορονοϊό: νέα παγκόσμια έρευνα

By |2021-12-06T11:56:09+02:007 Μαρτίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παχυσαρκία ως κύρια αιτία θανάτου από κορονοϊό: νέα παγκόσμια έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 02, 2021

Για τους λάτρεις του καφέ και την καρδιακή υγεία: νέα έρευνα

By |2021-12-06T11:56:09+02:0028 Φεβρουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Για τους λάτρεις του καφέ και την καρδιακή υγεία: νέα έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

21 02, 2021

Η Σεμαγλουτίδη στην θεραπεία της παχυσαρκίας

By |2021-12-06T11:56:09+02:0021 Φεβρουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Σεμαγλουτίδη στην θεραπεία της παχυσαρκίας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 02, 2021

Υψηλότερα επίπεδα θνησιμότητας από παχυσαρκία παρά από κάπνισμα

By |2021-12-06T11:56:10+02:0020 Φεβρουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υψηλότερα επίπεδα θνησιμότητας από παχυσαρκία παρά από κάπνισμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 01, 2021

Τα τηγανιτά υπερ-αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων και εγκεφαλικών

By |2021-12-06T11:56:10+02:0031 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα τηγανιτά υπερ-αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων και εγκεφαλικών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 01, 2021

Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων μειώνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής

By |2021-12-06T11:56:10+02:0023 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων μειώνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

17 01, 2021

Κατανάλωση αλκοόλ και διαβήτης προκαλούν υπέρταση

By |2021-12-06T11:56:10+02:0017 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση αλκοόλ και διαβήτης προκαλούν υπέρταση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 01, 2021

Καρκίνος του προστάτη και Μεσογειακή διατροφή

By |2021-12-06T11:56:10+02:0016 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του προστάτη και Μεσογειακή διατροφή

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 10, 2020

Καρκίνος και Διατροφή συνδέθηκαν σε μοριακό επίπεδο, για πρώτη φορά

By |2021-12-06T11:56:11+02:0031 Οκτωβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος και Διατροφή συνδέθηκαν σε μοριακό επίπεδο, για πρώτη φορά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 10, 2020

Υπερνικώντας την κοιλιοκάκη με γλουτένη

By |2021-12-06T11:56:11+02:0024 Οκτωβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υπερνικώντας την κοιλιοκάκη με γλουτένη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

19 09, 2020

Περισσότερο λίπος στα πόδια συνδέθηκε με χαμηλότερη πίεση

By |2021-12-06T11:56:11+02:0019 Σεπτεμβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Περισσότερο λίπος στα πόδια συνδέθηκε με χαμηλότερη πίεση

Πριν μια εβδομάδα παρουσιάστηκε στις εικονικές επιστημονικές συνεδρίες του American Heart Association, για το 2020, μια έρευνα της ιατρικής σχολής του Rutgers New Jersey της Αμερικής, που έδειξε ότι η αυξημένη εναπόθεση λίπους στα πόδια προστατεύει από την υπέρταση. Οι επιστήμονες μελέτησαν περίπου 6.000 άτομα με μέση ηλικία τα 37 έτη, εκ των οποίων οι [...]

Go to Top