Ηλικιωμένοι

21 04, 2018

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By |2018-04-19T11:47:47+03:0021 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 03, 2018

Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

By |2018-03-08T16:21:12+02:0010 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

17 02, 2018

Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

By |2018-02-15T10:55:02+02:0017 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 12, 2017

Αυξάνονται οι πιθανότητες νοσηρότητας και θνησιμότητας των εγγονιών από την συμπεριφορά των παππούδων / γιαγιάδων προς αυτά

By |2017-12-15T11:41:18+02:0016 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυξάνονται οι πιθανότητες νοσηρότητας και θνησιμότητας των εγγονιών από την συμπεριφορά των παππούδων / γιαγιάδων προς αυτά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 12, 2017

Νόσος του Πάρκινσον: μπορεί μια πολυθερμιδική διατροφή να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής;

By |2017-12-15T12:02:23+02:0016 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νόσος του Πάρκινσον: μπορεί μια πολυθερμιδική διατροφή να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 07, 2017

Πώς να απολαμβάνεται το φαγητό μόνοι σας; Κοιτάτε σε ένα καθρέφτη.

By |2017-07-28T18:23:13+03:0028 Ιουλίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πώς να απολαμβάνεται το φαγητό μόνοι σας; Κοιτάτε σε ένα καθρέφτη.

Οι άνθρωποι ως κοινωνικά όντα έχουν την τάση να επηρεάζονται από την παρουσία τρίτων. Αυτό φαίνεται να επηρεάζει και την κατανάλωση φαγητού εφόσον είναι γνωστό ότι όταν συντρώγουμε με άλλους έχουμε την τάση να απολαμβάνουμε το φαγητό περισσότερο και να καταναλώνουμε μεγαλύτερες ποσότητες. Επιστήμονες από την Ιαπωνία θέλησαν να ερευνήσουν περεταίρω αυτό το φαινόμενο με [...]

31 10, 2015

Η μεσογειακή διατροφή μειώνει την γήρανση του μυαλού

By |2017-07-31T11:36:00+03:0031 Οκτωβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μεσογειακή διατροφή μειώνει την γήρανση του μυαλού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 09, 2015

Μειώνει τον εγκέφαλο μας το ανθυγιεινό φαγητό;

By |2017-07-31T11:26:41+03:001 Σεπτεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μειώνει τον εγκέφαλο μας το ανθυγιεινό φαγητό;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

15 07, 2015

Εκκολπωμάτωση του παχύ εντέρου: Ένα από τα πολλά νοσήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής

By |2017-07-29T08:16:09+03:0015 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκκολπωμάτωση του παχύ εντέρου: Ένα από τα πολλά νοσήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

1 06, 2015

Η υγιεινή διατροφή μειώνει τον εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων στους ηλικιωμένους

By |2017-07-31T10:44:47+03:001 Ιουνίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η υγιεινή διατροφή μειώνει τον εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων στους ηλικιωμένους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 06, 2015

Μεγαλώνοντας αλλάζουν τα εντερικά τοιχώματα

By |2017-07-31T10:39:47+03:001 Ιουνίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγαλώνοντας αλλάζουν τα εντερικά τοιχώματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

26 07, 2014

Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

By |2017-07-31T10:10:14+03:0026 Ιουλίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμπληρώματα βιταμίνης Β δεν επιβραδύνουν την εξέλιξη του νόσου του Αλτσχάϊμερ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 01, 2013

Χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και οι πιθανοί κίνδυνοι που κρύβουν για την υγεία μας: τι λένε οι ειδικοί και οι νέες έρευνες

By |2017-07-31T14:07:38+03:0024 Ιανουαρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και οι πιθανοί κίνδυνοι που κρύβουν για την υγεία μας: τι λένε οι ειδικοί και οι νέες έρευνες

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

24 01, 2013

Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2 και ηλικιωμένοι: Κλειδί για τη θεραπεία η έγκαιρη διάγνωση

By |2017-07-29T10:58:18+03:0024 Ιανουαρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2 και ηλικιωμένοι: Κλειδί για τη θεραπεία η έγκαιρη διάγνωση

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

17 01, 2013

Άνοια: Ο ρόλος της διατροφής όταν η μνήμη μας προδίδει

By |2017-07-29T08:43:17+03:0017 Ιανουαρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άνοια: Ο ρόλος της διατροφής όταν η μνήμη μας προδίδει

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Go to Top