Χορτοφαγία

11 07, 2020

Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα

By | 2020-07-11T06:48:59+00:00 11 Ιουλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χορτοφάγοι vs. Κρεατοφάγοι: πως επηρεάζει το βάρος και την προσωπικότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 05, 2020

Ωμοφαγία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By | 2020-05-08T08:42:44+00:00 8 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ωμοφαγία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 02, 2019

Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας

By | 2019-02-20T16:41:21+00:00 23 Φεβρουαρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

21 04, 2018

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By | 2018-04-19T11:47:47+00:00 21 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 04, 2018

Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

By | 2018-04-14T07:05:34+00:00 14 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

17 11, 2017

Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;

By | 2017-11-15T18:37:32+00:00 17 Νοεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έχει αρνητικές επιπτώσεις η κατανάλωση στέβιας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 09, 2017

Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό

By | 2017-09-07T10:15:49+00:00 8 Σεπτεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 06, 2016

Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

By | 2017-07-31T13:11:24+00:00 20 Ιουνίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια υγιής χορτοφαγική διατροφή μειώνει κατά πολύ την εκδήλωση διαβήτη τύπου ΙΙ

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

24 01, 2013

Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής

By | 2017-07-31T14:10:41+00:00 24 Ιανουαρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

22 05, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

By | 2017-07-29T10:40:09+00:00 22 Μαΐου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 05, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων

By | 2017-07-29T10:23:32+00:00 8 Μαΐου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 03, 2010

Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος

By | 2017-07-29T09:24:21+00:00 25 Μαρτίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 10, 2009

Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη

By | 2017-07-29T11:04:42+00:00 10 Οκτωβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 08, 2009

Δημητριακά και πολυφαινόλες

By | 2017-07-29T08:54:43+00:00 20 Αυγούστου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δημητριακά και πολυφαινόλες

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος