Κλινική Διαιτολογία

9 06, 2018

Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

By | 2018-06-07T15:54:39+00:00 Ιούνιος 9th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

5 05, 2018

Η κατανάλωση καφέ μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αρτηριοσκλήρυνσης

By | 2018-05-03T10:29:42+00:00 Μάιος 5th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση καφέ μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αρτηριοσκλήρυνσης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

5 05, 2018

Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

By | 2018-05-03T09:56:13+00:00 Μάιος 5th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

5 05, 2018

Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

By | 2018-05-03T09:54:30+00:00 Μάιος 5th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

21 04, 2018

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By | 2018-04-19T11:47:47+00:00 Απρίλιος 21st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

21 04, 2018

Η χρήση κανναβιδιόλης (CBD) ίσως επηρεάζει τον μεταβολισμό και την όρεξη

By | 2018-04-18T14:47:28+00:00 Απρίλιος 21st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χρήση κανναβιδιόλης (CBD) ίσως επηρεάζει τον μεταβολισμό και την όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 04, 2018

Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

By | 2018-04-14T07:05:34+00:00 Απρίλιος 14th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

31 03, 2018

Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα

By | 2018-03-29T12:57:47+00:00 Μάρτιος 31st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

31 03, 2018

Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

By | 2018-03-29T13:00:04+00:00 Μάρτιος 31st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 03, 2018

Επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες;

By | 2018-03-23T08:35:55+00:00 Μάρτιος 24th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 03, 2018

Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

By | 2018-03-08T16:21:12+00:00 Μάρτιος 10th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 03, 2018

Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

By | 2018-03-08T16:07:53+00:00 Μάρτιος 10th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

3 03, 2018

Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

By | 2018-03-01T17:59:09+00:00 Μάρτιος 3rd, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

17 02, 2018

Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

By | 2018-02-15T10:55:02+00:00 Φεβρουάριος 17th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 02, 2018

Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

By | 2018-02-08T18:23:14+00:00 Φεβρουάριος 10th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής