Κλινική Διαιτολογία

21 04, 2018

Η χρήση κανναβιδιόλης (CBD) ίσως επηρεάζει τον μεταβολισμό και την όρεξη

By | 2018-04-18T14:47:28+00:00 Απρίλιος 21st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χρήση κανναβιδιόλης (CBD) ίσως επηρεάζει τον μεταβολισμό και την όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 04, 2018

Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

By | 2018-04-14T07:05:34+00:00 Απρίλιος 14th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

31 03, 2018

Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα

By | 2018-03-29T12:57:47+00:00 Μάρτιος 31st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

31 03, 2018

Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

By | 2018-03-29T13:00:04+00:00 Μάρτιος 31st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 03, 2018

Επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες;

By | 2018-03-23T08:35:55+00:00 Μάρτιος 24th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 03, 2018

Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

By | 2018-03-08T16:21:12+00:00 Μάρτιος 10th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 03, 2018

Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

By | 2018-03-08T16:07:53+00:00 Μάρτιος 10th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

3 03, 2018

Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

By | 2018-03-01T17:59:09+00:00 Μάρτιος 3rd, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

17 02, 2018

Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

By | 2018-02-15T10:55:02+00:00 Φεβρουάριος 17th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 02, 2018

Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

By | 2018-02-08T18:23:14+00:00 Φεβρουάριος 10th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 01, 2018

Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εκδήλωσης αυτισμού

By | 2018-01-19T10:30:41+00:00 Ιανουάριος 20th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εκδήλωσης αυτισμού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 01, 2018

Τα βατόμουρα στην θεραπεία του καρκίνου

By | 2018-01-19T10:25:11+00:00 Ιανουάριος 20th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα βατόμουρα στην θεραπεία του καρκίνου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

13 01, 2018

Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

By | 2018-01-13T07:15:48+00:00 Ιανουάριος 13th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 12, 2017

Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού οδηγεί σε παχυσαρκία και καρδιοαγγειακά νοσήματα

By | 2017-12-22T11:45:46+00:00 Δεκέμβριος 23rd, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού οδηγεί σε παχυσαρκία και καρδιοαγγειακά νοσήματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 12, 2017

Τρείς με τέσσερεις κούπες καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες νοσηρότητας

By | 2017-12-22T11:41:48+00:00 Δεκέμβριος 23rd, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρείς με τέσσερεις κούπες καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες νοσηρότητας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής