Κλινική Διαιτολογία

23 10, 2022

Ο Διαβήτης Κύησης Μπορεί να Αποφευχθεί

By |2022-10-23T09:07:44+03:0023 Οκτωβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Διαβήτης Κύησης Μπορεί να Αποφευχθεί

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 10, 2022

Αλλεργία στο αυγό: Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

By |2022-10-16T10:45:58+03:0016 Οκτωβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αλλεργία στο αυγό: Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

9 10, 2022

Νόσος του Πάρκινσον: Αιτίες Απώλειας Βάρους και tips Αντιμετώπισης του

By |2022-10-09T09:13:11+03:009 Οκτωβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νόσος του Πάρκινσον: Αιτίες Απώλειας Βάρους και tips Αντιμετώπισης του

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

2 10, 2022

Νέα Έρευνα Εξηγεί την Αυξημένη Θνησιμότητα από Κορονοϊό των Παχύσαρκων

By |2022-10-02T10:10:48+03:002 Οκτωβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα Έρευνα Εξηγεί την Αυξημένη Θνησιμότητα από Κορονοϊό των Παχύσαρκων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 09, 2022

Δυσανεξία στην Λακτόζη: σε Ποιες Ηλικίες Εμφανίζεται, Διάγνωση & Θεραπεία

By |2022-09-22T13:38:25+03:0025 Σεπτεμβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δυσανεξία στην Λακτόζη: σε Ποιες Ηλικίες Εμφανίζεται, Διάγνωση & Θεραπεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

18 09, 2022

Καρκίνος του Παχέος Εντέρου και Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα: Νέα Έρευνα

By |2022-09-18T09:08:00+03:0018 Σεπτεμβρίου, 2022|Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του Παχέος Εντέρου και Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα: Νέα Έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 09, 2022

Αυξημένα επίπεδα καρκινογένεσης στους κάτω των 50 ετών

By |2022-09-11T09:30:08+03:0011 Σεπτεμβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυξημένα επίπεδα καρκινογένεσης στους κάτω των 50 ετών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 08, 2022

Διατροφικές Οδηγίες για Νοσούντες από Κορωνοϊό: Ανασκόπηση Ερευνών

By |2022-09-04T07:59:24+03:0028 Αυγούστου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διατροφικές Οδηγίες για Νοσούντες από Κορωνοϊό: Ανασκόπηση Ερευνών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 03, 2022

Οστεοαρθρίτιδα: Η απώλεια βάρους πολεμά αποτελεσματικά την πιο συχνή ρευματική πάθηση

By |2022-03-31T10:04:10+03:0031 Μαρτίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οστεοαρθρίτιδα: Η απώλεια βάρους πολεμά αποτελεσματικά την πιο συχνή ρευματική πάθηση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 01, 2022

Απώλεια Βάρους και Νοσηρότητα από Κορωνοϊό

By |2022-01-23T07:34:47+02:0023 Ιανουαρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απώλεια Βάρους και Νοσηρότητα από Κορωνοϊό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 12, 2021

Καρκίνος του Μαστού: Οδηγίες Πρόληψης

By |2021-12-12T08:04:57+02:0012 Δεκεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του Μαστού: Οδηγίες Πρόληψης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 11, 2021

Υποθυρεοειδισμός και Διατροφή

By |2021-12-06T11:56:08+02:0028 Νοεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υποθυρεοειδισμός και Διατροφή

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 09, 2021

Χημειοθεραπεία και Διατροφή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By |2021-12-06T11:56:08+02:0012 Σεπτεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημειοθεραπεία και Διατροφή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 07, 2021

HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε

By |2021-12-06T11:56:09+02:0011 Ιουλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 06, 2021

Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

By |2021-12-06T11:56:09+02:0012 Ιουνίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top