Κλινική Διαιτολογία

9 03, 2019

Γιατί μπορεί να αισθανόμαστε μονίμως πεινασμένοι

By | 2019-03-06T10:26:54+00:00 Μάρτιος 9th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατί μπορεί να αισθανόμαστε μονίμως πεινασμένοι

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 02, 2019

Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας

By | 2019-02-20T16:41:21+00:00 Φεβρουάριος 23rd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

2 02, 2019

Κόκκινο κρέας και καρδιακή λειτουργία

By | 2019-02-01T12:51:00+00:00 Φεβρουάριος 2nd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κόκκινο κρέας και καρδιακή λειτουργία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

26 01, 2019

Η επισιτιστική ανασφάλεια προκαλεί αδηφαγική διαταραχή ή επεισοδιακή υπερφαγία και παχυσαρκία

By | 2019-01-23T15:54:14+00:00 Ιανουάριος 26th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η επισιτιστική ανασφάλεια προκαλεί αδηφαγική διαταραχή ή επεισοδιακή υπερφαγία και παχυσαρκία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

26 01, 2019

Πόσο κοινές είναι οι διατροφικές αλλεργίες;

By | 2019-01-26T08:05:25+00:00 Ιανουάριος 26th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσο κοινές είναι οι διατροφικές αλλεργίες;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

19 01, 2019

Η αύξηση του βάρους σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης

By | 2019-01-17T17:24:30+00:00 Ιανουάριος 19th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η αύξηση του βάρους σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

12 01, 2019

Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία

By | 2019-01-11T16:38:43+00:00 Ιανουάριος 12th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 12, 2018

Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία

By | 2018-11-29T07:20:22+00:00 Δεκέμβριος 1st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 12, 2018

Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

By | 2018-11-29T07:13:56+00:00 Δεκέμβριος 1st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 11, 2018

Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;

By | 2018-11-23T15:17:09+00:00 Νοέμβριος 24th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

17 11, 2018

Η κατανάλωση ενεργειακών ποτών επηρεάζει το περιβάλλον των φλεβών μας

By | 2018-11-16T16:20:40+00:00 Νοέμβριος 17th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ενεργειακών ποτών επηρεάζει το περιβάλλον των φλεβών μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

3 11, 2018

Χρόνια παγκρεατίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται σε διαιτολογικό επίπεδο

By | 2018-11-01T13:36:37+00:00 Νοέμβριος 3rd, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χρόνια παγκρεατίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται σε διαιτολογικό επίπεδο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

27 10, 2018

Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία

By | 2018-10-25T15:08:21+00:00 Οκτώβριος 27th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 10, 2018

Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση

By | 2018-10-17T15:10:14+00:00 Οκτώβριος 20th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 10, 2018

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους

By | 2018-10-17T15:12:33+00:00 Οκτώβριος 20th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής