Κλινική Διαιτολογία

19 01, 2019

Η αύξηση του βάρους σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης

By | 2019-01-17T17:24:30+00:00 Ιανουάριος 19th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η αύξηση του βάρους σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

12 01, 2019

Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία

By | 2019-01-11T16:38:43+00:00 Ιανουάριος 12th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 12, 2018

Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία

By | 2018-11-29T07:20:22+00:00 Δεκέμβριος 1st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 12, 2018

Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

By | 2018-11-29T07:13:56+00:00 Δεκέμβριος 1st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 11, 2018

Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;

By | 2018-11-23T15:17:09+00:00 Νοέμβριος 24th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

17 11, 2018

Η κατανάλωση ενεργειακών ποτών επηρεάζει το περιβάλλον των φλεβών μας

By | 2018-11-16T16:20:40+00:00 Νοέμβριος 17th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ενεργειακών ποτών επηρεάζει το περιβάλλον των φλεβών μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

3 11, 2018

Χρόνια παγκρεατίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται σε διαιτολογικό επίπεδο

By | 2018-11-01T13:36:37+00:00 Νοέμβριος 3rd, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χρόνια παγκρεατίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται σε διαιτολογικό επίπεδο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

27 10, 2018

Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία

By | 2018-10-25T15:08:21+00:00 Οκτώβριος 27th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 10, 2018

Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση

By | 2018-10-17T15:10:14+00:00 Οκτώβριος 20th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 10, 2018

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους

By | 2018-10-17T15:12:33+00:00 Οκτώβριος 20th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

13 10, 2018

Δίαιτες των 500 θερμίδων: ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν

By | 2018-10-11T13:57:13+00:00 Οκτώβριος 13th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δίαιτες των 500 θερμίδων: ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

13 10, 2018

Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία

By | 2018-10-11T13:56:29+00:00 Οκτώβριος 13th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 10, 2018

Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

By | 2018-10-04T14:47:47+00:00 Οκτώβριος 6th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 10, 2018

Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του εντέρου

By | 2018-10-04T14:48:36+00:00 Οκτώβριος 6th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του εντέρου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

29 09, 2018

Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

By | 2018-09-28T14:24:09+00:00 Σεπτέμβριος 29th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής