Κλινική Διαιτολογία

30 05, 2020

Τα ζαχαρούχα ποτά επηρεάζουν το προφίλ των λιπιδίων στο αίμα

By | 2020-05-30T06:25:57+00:00 30 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα ζαχαρούχα ποτά επηρεάζουν το προφίλ των λιπιδίων στο αίμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 05, 2020

Η Μεσογειακή διατροφή έχει αντιγηραντικές ιδιότητες

By | 2020-05-24T06:37:54+00:00 24 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Μεσογειακή διατροφή έχει αντιγηραντικές ιδιότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 05, 2020

Η Μεσογειακή διατροφή στην καταπολέμηση της άνοιας

By | 2020-05-23T07:11:39+00:00 23 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Μεσογειακή διατροφή στην καταπολέμηση της άνοιας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

17 05, 2020

Γαστρικό by-pass: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By | 2020-05-17T05:54:08+00:00 17 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γαστρικό by-pass: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

16 05, 2020

Εν αρχή ην η υγιεινή διατροφή: τι είναι και πως εδραιώνεται

By | 2020-05-16T10:54:53+00:00 16 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εν αρχή ην η υγιεινή διατροφή: τι είναι και πως εδραιώνεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

16 04, 2020

Διαταραχές σίτισης: μύθοι και πραγματικότητες

By | 2020-04-16T08:04:16+00:00 16 Απριλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαταραχές σίτισης: μύθοι και πραγματικότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 04, 2020

Η νανοτεχνολογία στη θεραπεία της αλλεργίας στη γλουτένη, κοιλιοκάκη

By | 2020-04-14T06:19:20+00:00 14 Απριλίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η νανοτεχνολογία στη θεραπεία της αλλεργίας στη γλουτένη, κοιλιοκάκη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 03, 2020

Αναψυκτικά, diet-drinks και χυμοί φρούτων: πως επηρεάζουν το προφίλ των λιπιδίων στο αίμα

By | 2020-03-14T08:48:54+00:00 14 Μαρτίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αναψυκτικά, diet-drinks και χυμοί φρούτων: πως επηρεάζουν το προφίλ των λιπιδίων στο αίμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

7 03, 2020

Καρκίνος του εντέρου και εντερικά βακτήρια: νέα δεδομένα

By | 2020-03-04T17:22:57+00:00 7 Μαρτίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και εντερικά βακτήρια: νέα δεδομένα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

15 02, 2020

Χαμηλή κατανάλωση πρωτεϊνικών τροφίμων και καρδιοαγγειακές ασθένειες

By | 2020-02-15T08:07:35+00:00 15 Φεβρουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χαμηλή κατανάλωση πρωτεϊνικών τροφίμων και καρδιοαγγειακές ασθένειες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 01, 2020

Καρκίνος και βιομηχανοποιημένο κρέας: νέα στοιχεία

By | 2020-01-22T12:05:53+00:00 25 Ιανουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος και βιομηχανοποιημένο κρέας: νέα στοιχεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

11 01, 2020

Καρκίνος και Καρδιοαγγειακά νοσήματα: Συνδέονται;

By | 2020-01-09T16:57:57+00:00 11 Ιανουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος και Καρδιοαγγειακά νοσήματα: Συνδέονται;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

27 11, 2019

Χάπια αδυνατίσματος και υπακτικά μπορεί να οδηγήσουν σε διαταραχές σίτισης

By | 2019-11-27T15:32:28+00:00 27 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χάπια αδυνατίσματος και υπακτικά μπορεί να οδηγήσουν σε διαταραχές σίτισης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 11, 2019

Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

By | 2019-11-20T13:03:57+00:00 20 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

12 11, 2019

Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

By | 2019-11-12T11:44:52+00:00 12 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής