Ηλικιωμένοι

22 10, 2023

Μικρή Θερμιδική Μείωση Ενισχύει την Μυϊκή Ζωτικότητα

By |2023-10-22T10:00:57+03:0022 Οκτωβρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Ηλικιωμένοι, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μικρή Θερμιδική Μείωση Ενισχύει την Μυϊκή Ζωτικότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

27 11, 2022

Οι Αντιοξειδωτικές Φλαβονόλες Ενισχύουν τις Γνωστικές Ικανότητες

By |2022-11-27T09:08:01+02:0027 Νοεμβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι Αντιοξειδωτικές Φλαβονόλες Ενισχύουν τις Γνωστικές Ικανότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

9 10, 2022

Νόσος του Πάρκινσον: Αιτίες Απώλειας Βάρους και tips Αντιμετώπισης του

By |2022-10-09T09:13:11+03:009 Οκτωβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νόσος του Πάρκινσον: Αιτίες Απώλειας Βάρους και tips Αντιμετώπισης του

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

4 04, 2021

Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

By |2021-12-06T11:56:09+02:004 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 01, 2021

Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων μειώνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής

By |2021-12-06T11:56:10+02:0023 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων μειώνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

19 09, 2020

Η βιταμίνη C επηρεάζει την μυϊκή μάζα στους άνω των 50

By |2021-12-06T11:56:11+02:0019 Σεπτεμβρίου, 2020|Άσκηση και Διατροφή, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η βιταμίνη C επηρεάζει την μυϊκή μάζα στους άνω των 50

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι άνω των 50 ετών παρουσιάζουν μείωση στην μυϊκή τους μάζα με ρυθμό μείωσης 1 % ετησίως. Αυτό έχει ως συνέπεια οι μεγαλύτερες ηλικίες να είναι επιρρεπείς στην σαρκοπενία, που σχετίζεται με την απώλεια μυϊκής μάζας και μυϊκής λειτουργίας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν αδυναμία και μειωμένη ποιότητα ζωής, μια πάθηση που [...]

24 05, 2020

Η Μεσογειακή διατροφή έχει αντιγηραντικές ιδιότητες

By |2021-12-06T11:56:13+02:0024 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Μεσογειακή διατροφή έχει αντιγηραντικές ιδιότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 05, 2020

Η Μεσογειακή διατροφή στην καταπολέμηση της άνοιας

By |2021-12-06T11:56:13+02:0023 Μαΐου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Μεσογειακή διατροφή στην καταπολέμηση της άνοιας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

30 07, 2019

Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

By |2021-12-06T11:56:16+02:0030 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 04, 2019

Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

By |2021-12-06T11:56:17+02:0020 Απριλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 12, 2018

Οι άνδρες με υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχουν καλύτερη μνήμη

By |2021-12-06T11:56:19+02:008 Δεκεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι άνδρες με υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχουν καλύτερη μνήμη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 12, 2018

Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

By |2021-12-06T11:56:19+02:001 Δεκεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

6 10, 2018

Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

By |2018-10-04T14:47:47+03:006 Οκτωβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

29 09, 2018

Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

By |2018-09-28T14:24:09+03:0029 Σεπτεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 09, 2018

Πως η διατροφή διατηρεί τα κύτταρα μας υγιή και νέα

By |2018-09-21T09:57:43+03:0022 Σεπτεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η διατροφή διατηρεί τα κύτταρα μας υγιή και νέα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top