Δίαιτες

26 05, 2014

Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη

By | 2017-07-31T09:59:12+00:00 Μάιος 26th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 02, 2014

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως

By | 2017-07-31T09:19:00+00:00 Φεβρουάριος 22nd, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 01, 2014

Απομυθοποιώντας την «δίαιτα» του Peter D’Adamo που σχετίζεται με τις ομάδες αίματος

By | 2017-07-31T09:01:25+00:00 Ιανουάριος 24th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απομυθοποιώντας την «δίαιτα» του Peter D’Adamo που σχετίζεται με τις ομάδες αίματος

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 12, 2013

Χριστούγεννα και υπερφαγία

By | 2017-07-31T08:55:19+00:00 Δεκέμβριος 22nd, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστούγεννα και υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

13 06, 2013

Η αποδοτικότητα του ‘πράσινου’ καφέ στα συμπληρώματα της απώλειας βάρους

By | 2017-07-31T07:29:53+00:00 Ιούνιος 13th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η αποδοτικότητα του ‘πράσινου’ καφέ στα συμπληρώματα της απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 01, 2013

Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής

By | 2017-07-31T14:10:41+00:00 Ιανουάριος 24th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

24 01, 2013

Εφηβεία και διατροφή

By | 2017-07-29T09:59:31+00:00 Ιανουάριος 24th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εφηβεία και διατροφή

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

18 01, 2013

Δυσπεψία και Γαστρο-οισοφαγική Παλινδρόμηση: Οι πιο συχνές, άγνωστες νόσοι του πεπτικού συστήματος

By | 2013-01-18T10:31:48+00:00 Ιανουάριος 18th, 2013|Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δυσπεψία και Γαστρο-οισοφαγική Παλινδρόμηση: Οι πιο συχνές, άγνωστες νόσοι του πεπτικού συστήματος

Όλοι γνωρίζουμε τις ‘σωστές’ τροφές που οδηγούν στην απώλεια βάρους, μα λίγοι από εμάς γνωρίζουν ότι πέρα από τις ‘σωστές τροφές’ υπάρχει και ‘σωστός τρόπος’ ως προς την κατανάλωση τους. Οι κακές διατροφικές συνήθειες σε συνδυασμό με το στρες και τις συχνές δίαιτες που συνοδεύονται από περιόδους πολυφαγίας  καταπονούν το πιο νευραλγικό κομμάτι του οργανισμού [...]

5 04, 2011

Δίαιτες αποτοξίνωσης: οι ευεργετικές ιδιότητες και οι παγίδες των detox diets

By | 2017-07-31T07:23:06+00:00 Απρίλιος 5th, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δίαιτες αποτοξίνωσης: οι ευεργετικές ιδιότητες και οι παγίδες των detox diets

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 03, 2011

Γιατί το έτοιμο φαγητό προκαλεί «παθητική υπερκατανάλωση»

By | 2017-07-29T09:47:50+00:00 Μάρτιος 25th, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατί το έτοιμο φαγητό προκαλεί «παθητική υπερκατανάλωση»

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

25 03, 2011

Διατήρηση του σωματικού βάρους: Το κλειδί της επιτυχίας για κάθε δίαιτα

By | 2017-07-29T09:27:06+00:00 Μάρτιος 25th, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διατήρηση του σωματικού βάρους: Το κλειδί της επιτυχίας για κάθε δίαιτα

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

5 06, 2010

Οι πιπεριές αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος

By | 2017-07-29T10:20:37+00:00 Ιούνιος 5th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πιπεριές αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 04, 2010

Εντερικά βακτήρια: οι πιθανοί ένοχοι πίσω από την παχυσαρκία και τις μεταβολικές ασθένειες

By | 2017-07-29T09:56:45+00:00 Απρίλιος 10th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εντερικά βακτήρια: οι πιθανοί ένοχοι πίσω από την παχυσαρκία και τις μεταβολικές ασθένειες

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

29 03, 2010

Φυτικές ίνες και παχυσαρκία: νέα έρευνα δείχνει πως τα θαλάσσια φύκια βοηθούν στην απώλεια βάρους

By | 2017-07-31T14:04:53+00:00 Μάρτιος 29th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φυτικές ίνες και παχυσαρκία: νέα έρευνα δείχνει πως τα θαλάσσια φύκια βοηθούν στην απώλεια βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 03, 2010

Νέα στοιχεία στον αγώνα κατά της παχυσαρκίας: η μύγα των φρούτων μπαίνει στο μικροσκόπιο της επιστήμης

By | 2017-07-29T10:02:02+00:00 Μάρτιος 6th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα στοιχεία στον αγώνα κατά της παχυσαρκίας: η μύγα των φρούτων μπαίνει στο μικροσκόπιο της επιστήμης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής