Δίαιτες

20 10, 2017

Ενισχύστε την απώλεια βάρους με ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων από την δίαιτα σας, σύμφωνα με νέα έρευνα

By | 2017-10-19T15:51:24+00:00 Οκτώβριος 20th, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενισχύστε την απώλεια βάρους με ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων από την δίαιτα σας, σύμφωνα με νέα έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 04, 2017

Σαρακοστή και διατροφή

By | 2017-07-29T11:01:29+00:00 Απρίλιος 6th, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σαρακοστή και διατροφή

Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

16 09, 2016

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

By | 2017-07-31T13:30:24+00:00 Σεπτέμβριος 16th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

15 08, 2016

Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

By | 2017-07-31T13:19:04+00:00 Αύγουστος 15th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

1 08, 2015

Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας

By | 2017-07-31T11:18:55+00:00 Αύγουστος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 08, 2015

Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων

By | 2017-07-31T11:14:11+00:00 Αύγουστος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 08, 2015

Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

By | 2017-07-31T11:12:14+00:00 Αύγουστος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 06, 2014

Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες

By | 2017-07-31T10:02:58+00:00 Ιούνιος 25th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

27 05, 2014

Ψητό και σαλάτα. Δίαιτα; Τρόπος διατροφής; Ή απλά επικίνδυνο για την υγεία;

By | 2017-07-31T14:16:30+00:00 Μάιος 27th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψητό και σαλάτα. Δίαιτα; Τρόπος διατροφής; Ή απλά επικίνδυνο για την υγεία;

Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

26 05, 2014

Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη

By | 2017-07-31T09:59:12+00:00 Μάιος 26th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημικά στοιχεία τα οποία απελευθερώνονται στο σώμα με την κατανάλωση φυτικών ινών μειώνουν την όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 02, 2014

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως

By | 2017-07-31T09:19:00+00:00 Φεβρουάριος 22nd, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 01, 2014

Απομυθοποιώντας την «δίαιτα» του Peter D’Adamo που σχετίζεται με τις ομάδες αίματος

By | 2017-07-31T09:01:25+00:00 Ιανουάριος 24th, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απομυθοποιώντας την «δίαιτα» του Peter D’Adamo που σχετίζεται με τις ομάδες αίματος

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 12, 2013

Χριστούγεννα και υπερφαγία

By | 2017-07-31T08:55:19+00:00 Δεκέμβριος 22nd, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστούγεννα και υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

13 06, 2013

Η αποδοτικότητα του ‘πράσινου’ καφέ στα συμπληρώματα της απώλειας βάρους

By | 2017-07-31T07:29:53+00:00 Ιούνιος 13th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η αποδοτικότητα του ‘πράσινου’ καφέ στα συμπληρώματα της απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

24 01, 2013

Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής

By | 2017-07-31T14:10:41+00:00 Ιανουάριος 24th, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χορτοφαγία: τα υπέρ και τα κατά μιας νέας στάσης ζωής

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος