Loading...
Υγιεινή Διατροφή2021-02-21T22:14:38+02:00

Άρθρα Διατολογίας για την Υγιεινή Διατροφή

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Υγιεινή Διατροφή

Αυξομείωση σωματικού βάρους: οι εγκεφαλικές διεργασίες και οι διατροφικές συνήθειες που επηρεάζουν την διατήρηση του βάρους μας

By |21 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Αντιοξειδωτικές ουσίες

By |12 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος «Αντιοξειδωτικές ουσίες: η φυσική θωράκιση του οργανισμού μας και το μυστικό της μακροζωίας» Ο σύγχρονός τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από πληθώρα επιβαρυντικών παραγόντων για την ανθρώπινη υγεία. Παράγοντές όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες και το κάπνισμα αποτελούν μερικούς από τους πιο βλαβερούς παράγοντες εξουδετέρωσής των αμυντικών μας μηχανισμών. [...]

Σωστή διατροφή και φαρμακευτικά σκευάσματα: μύθοι και πραγματικότητα για τη σωστή εντερική λειτουργία του οργανισμού μας

By |7 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μύθοι και πραγματικότητα για τη δημιουργία μυικής μάζας: Ποιος ο ρόλος της πρωτεΐνης;

By |3 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη

By |10 Οκτωβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Δημητριακά και πολυφαινόλες

By |20 Αυγούστου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Go to Top