Άρθρα Διατολογίας για την Υγιεινή Διατροφή
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Υγιεινή Διατροφή
Μια μέρα κατανάλωσης ανθυγιεινού φαγητού μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι παχύσαρκοι σερβιτόροι επηρεάζουν το πόσο φαγητό παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Superfoods – Υπερτροφές
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το να μένουμε μόνοι μας επηρεάζει τις επιλογές μας στην υγιεινή διατροφή
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ακόμα και ένα σνακ ‘πρόχειρου φαγητού’ (junk food) επαρκεί για να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η μεσογειακή διατροφή μειώνει την γήρανση του μυαλού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το κόκκινο κρασί έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία ασθενών με διαβήτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση «έτοιμου φαγητού» σχετίζεται με ανεπαρκή οστική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μειώνει τον εγκέφαλο μας το ανθυγιεινό φαγητό;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Άτομα που καταναλώνουν ποτά ‘diet’ ή ‘light’ παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τι συμβαίνει στο σώμα μας σε 60 λεπτά από την στιγμή που πίνουμε μια Coca-cola;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση ζάχαρης στα παιδιά επηρεάζεται από την «λειτουργικότητα» της οικογένειας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian