Loading...
Κλινική Διαιτολογία2021-02-21T22:10:54+02:00

Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Κλινική Διαιτολογία

Καρκίνος του εντέρου και ζαχαρούχα ροφήματα

By |23 Μαΐου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Φαγητό από έξω και θνησιμότητα

By |11 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

By |4 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πόσα Φρούτα και πόσα Λαχανικά την ημέρα; Τεράστια επιδημιολογική μελέτη

By |14 Μαρτίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Παχυσαρκία ως κύρια αιτία θανάτου από κορονοϊό: νέα παγκόσμια έρευνα

By |7 Μαρτίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Για τους λάτρεις του καφέ και την καρδιακή υγεία: νέα έρευνα

By |28 Φεβρουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η Σεμαγλουτίδη στην θεραπεία της παχυσαρκίας

By |21 Φεβρουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Υψηλότερα επίπεδα θνησιμότητας από παχυσαρκία παρά από κάπνισμα

By |20 Φεβρουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα τηγανιτά υπερ-αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων και εγκεφαλικών

By |31 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων μειώνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής

By |23 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Κατανάλωση αλκοόλ και διαβήτης προκαλούν υπέρταση

By |17 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος του προστάτη και Μεσογειακή διατροφή

By |16 Ιανουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος και Διατροφή συνδέθηκαν σε μοριακό επίπεδο, για πρώτη φορά

By |31 Οκτωβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Υπερνικώντας την κοιλιοκάκη με γλουτένη

By |24 Οκτωβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Περισσότερο λίπος στα πόδια συνδέθηκε με χαμηλότερη πίεση

By |19 Σεπτεμβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Πριν μια εβδομάδα παρουσιάστηκε στις εικονικές επιστημονικές συνεδρίες του American Heart Association, για το 2020, μια έρευνα της ιατρικής σχολής του Rutgers New Jersey της Αμερικής, που έδειξε ότι η αυξημένη εναπόθεση λίπους στα πόδια προστατεύει από την υπέρταση. Οι επιστήμονες μελέτησαν περίπου 6.000 άτομα με μέση ηλικία τα 37 έτη, εκ των οποίων οι [...]

Go to Top