Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Κλινική Διαιτολογία
Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Η κατανάλωση ενεργειακών ποτών επηρεάζει το περιβάλλον των φλεβών μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Χρόνια παγκρεατίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται σε διαιτολογικό επίπεδο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Δίαιτες των 500 θερμίδων: ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του εντέρου
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Η κατανάλωση τροφίμων χαμηλής διατροφικής αξίας αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής